HKbraa 20+1 haftalığız 62 ile hamile kaldım ilk haftalar bulantı kusmadan dolayı 58 e düştüm. Şimdi 66 kiloyum 🤭
Nisagk selinsmother evet şimdi güzel de 14. Haftaya kadar 7/24 kusan ben bana sorun😂😂😂 öldüm ama ölmedim gibi
Aysee1123 Hafta 11 hiç kilo almadım daha normal olduğunu düşünüyorum. Bulantı kusmam yoktu canım ne çektiyse yedim. Zaten normalde de yediğim yaramaz zayıfım :)
ella97 3Tospikannesi 17 hafta için 7 kilo normal mi ben 9 ay boyunca max 9-10 kg almak istiyorum da😂😂😂
3Tospikannesi ella97 Ben kışın kilo alıyorum yazın 10 kg veriyorum bu kış az bile aldım gebe olmama rağmen 😂😂😂 bundan sonrası önemli tabiki dikkat edecem mecbur 😁
Nisagk ella97 ben çok kustum o yüzden canım yoksa belki bende almıştım daha fazla sağlıklı olsunlarda kilo alınır verilir
ella97 3Tospikannesi benim düşük tehlikem var yürüyüş şu an yasak bende inşallah yasak kalkınca bol bol yürüyüşle dikkatli kilo almak istiyorum🐥🐥
3Tospikannesi ella97 inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın kilo gelip geçiyor hayatta kaç defa yaşıyoruz ki böyle güzel duyguları tadını çıkaralım 🥰
Nisagk selinsmother ya varya Allah kolaylık versin ama benim normal bulantı gibi olmadı 3 ay boyunca yattım anneme gittim evimi bırakıp başka şehirde yaşıyorum sürekli hastanelerde serumlarla durdum hayatta gerçekten abartmıyorum bi lokma ekmekle duruyordum ay Allah böyle yaşayanlara yardım etsin sizede😇🥰
incitanesi__ 26+5 haftalığız 7 kilo aldım doktorum çok dedi doğuma kadar max 10 kilo alma hakkın vardı sen 7 sini şimdiden aldın dedi kızdı 😂😂 sizce geri kalanı 3 kilo ile kapatabilir miyim 😳😳😂😂
Moommyyy incitanesi__ off yaa ona çok diyorlarsa ben napcamm yahu 56 kiloyla başladım şimdi 67 yim 23. Hafta