Nhlhmz11 Esoo0698 aktardan tane anason al yıldiz şeklinde ağrıyan yere bastır , hemen uyuşuyor zaten , zararı da yok .
Esoo0698 Aysaagul Eşimin öyle tanıdığı yok kuzum her özel hamilelere bakmıyormuş soruşturdum biraz haftaya randevu aldım bakalım 20.haftam doluyo o zamana inşallah yapar
Aysaagul Esoo0698 tanıdık olmasına gerek yok canım gittiğin özele söyle böyle bir geçici dolgu varmış onu yapalım de yaparlar
1ciftyesilgoz Karanfil yağını öneriyorum %99 geçiriyor ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum . Bi sorun, pamuğa döküp dişinize koyacaksınız. O kadar şey denedim tek çareyi onda buldum ben zamanında .
cileklipastasever Esoo0698 cok gecmis olsun.buz cok rahatlatiyor ama eriyene kadar.gebelikte ilk 3 ay ve son 3 ay islem yapmiyorlarmis.ben tam 20.haftamda kanal yaptirdim.sizi kabul etmemeleri biraz ilginc
Esoo0698 cileklipastasever 20 haftalık değilim daha yarın dolduruyorum canım salı gününe randevu aldım inşallah yapar. Doktordan yazı almam gerekiyormuş Pazartesi detyalı ultrasonum var doktor başka ya verirmi acaba
selinkaradag Karenim13 antibiyotik vermedi bana. Hala daha ara ara agriyor karanfil yağıyla yola devam :)