Esoo0698 Almıyorlar acilden geldim çıldırcam parol kesmiyor nolur keskin bişey önerin yelvarırım kafayı yicem artık
Mavisim099 Esoo0698 ilaç yok malesef canim vermiyorlar paroldan başka Allah sifani versin diş agrisi cok fenadir
Nnanaa Esoo0698 ya bu öneri ile olmaz ama 😕 bana majezik in spreyini vermişlerdi gerçekten ağlaya ağlaya gitmiştim kliniğe.bende yutmadan tükürüyordum yinede. Ama siz doktorunuza sorup kullanın birde tuzlu su ile gargara deneseniz?
Kuzeymiraa Esoo0698 bende araştırdım dişin kırık dolgum yeni düştü. Karanfil yağı aldım 2. Kullanmamda dişimin ağrısı tamamen kesti. Bitkisel bir şey olduğu için kullandım yinede tutmamaya özen gösterdim kulak çubuğuna batırıp koydum ama doktorunuza sorun müsade ediyorsq hemen kullanın çabuk fayda ediyor yastığı ısırıyordum acımdan
Sena00 Esoo0698 Bir diş sarımsağı iyice ezin içine çok az tuz sirke ve bal koyun merhem gibi olması lazım ağrıyan dişinize koyun annemin de dişi mahvetti kadını çekmiyorlar bunu yapmıştım ona azda olsa hafifletmişti diş ağrısı çok zor heleki hamilelikte Allah yardımcınız olsun
El123 Ah canm bends hamılelıgn ılk zamanlarda cok cektm gargara ıyı gelmıstı bana karanfil koyuyodm soguk uyguladım soguk ıyı geldı sıcak gelmedı buz koydum bıraz rahatladı ama gargara verdı doktor o iyi gelmişti
AhmetBetulKubra Esoo0698 çok geçmiş olsun. Benimde aynı sıkıntım vardı. Kanamayla ilgili vs bi sıkıntınız yoksa aspirin deneyin. Yarım aspirini ağrıyan dişinizle yanağınız arasında bekletin iyice erisin. Tamamen eridiğinde su için. Ben ancak o şekilde rahatlıyorum. Ancak dediğim gibi kanamayla alakalı bi sıkıntınız yoksa deneyin. Doktor bana o şekilde ara ara uygulayabileceğimi söylemişti.
selinkaradag Aynı durum bende de var disim kirik. 2 gün boyunca ağrıdan delirdim tuzlu su, buz, parol ne yaptiysam geçmedi. Karanfil yağını denedim kesti ve dünden beri hiç agrim yok şükür.
Edaolcay Esoo0698 37 haftaligim canim 2 aydır kırık diş ağrısı çekiyorum hergun çok istikrarlı bide başıma vuruyo ağrısı sirke tuz karıştır gargara yap o iyi geliyo eğer miden bulanirsa biraz su ile tadını hafiflete bilirsin çok çok geçmiş olsun 🙏
Merveyoldass24 Esoo0698 canım yengeminde o sorunu vardı devlet bir şey yapmadı özele gitti özelde içine ilaç koydular baya iyi oldu hamile olduğunuzu söyleyince içine ilaç katiyorlar iyi geliyor
Virgohome Esoo0698 abla ben gittim bu karanfil varya onu koydum ağrıyan dişime baktım uyuştu rahatladım ondan sonra bi ara karanfil yoktu sirke su tuz karıştırdım gargara yaptım baya bi kesti. İşallah iyi gelir hamilelikten kaynaklı ağrı yapıyor ne çekebiliyor ne işlem yapabiliyoz çok sıkıntı valla
Sibel_ergun Valla her defasında böyle diş ağrısı çekene öneriyorum gerçekten bende çook işe yaradı bir kaç dakikaya tüm ağrımı kesmişti 1 çk tuz 1 çk karbonat Bi çy bardağı üzüm sirkesi Ilık olana kadar kaynat 5 dakika gargara yap 2 defa yaparsan hiç birşey kalmaz