z2944 Kızlar hamileliğin başından beri haftanın 3-4 günü şiddetli baş ağrısı yaşıyorum, tansiyonum normal nabzım bugün 122 çıktı, sizde de baş ağrısı yaşayan oldu mu 19+3 üz bu arada
Busemom_3 z2944 aynı hafta dayız 19+2 deyim dünden beri başım çok ağrıyor benimde tansiyonum düşük ama nabzim benimde 100 125 arası hep aşırı yorgunluk halsizlik var baş ağrım bütün bedenimi sardı sanki bı çare bulamadım bende geçmiş olsun sizede
Semanur0902 z2944 nabız yüksekliği hamilelikte normal ama 122 de bence çok. Endişelendirmek yanlış bilgi vermek istemem ama bi doktorunuza danışın kardiyolojiye gitmenizi tavsiye ederim. Çünkü ben kalp hastasıyım şuan 27. Haftadayız 11. Haftadan beridir ilaç kullanıyorum.
z2944 Busemom_3 başka şükür sorunum olmadı ama bu baş ağrısı fena bide dayanıyorum diye ağrı kesici de almıyorum 😓 size de çok geçmiş olsun canım🧡
Busemom_3 z2944 yaa ne güzel bayramdan sonra taşınacam ben mecburiyetten gitmeden yaptırmayı istiyorum araştırıyorum ama bulamadım henüz devlet hastanesinde sadece Zeynep Kamil de yapılıyor onada randevu hiç denk gelmedi gece gündüz baktım özelde yaptiracam sen nerde düşünüyorsun canım 😊
z2944 Busemom_3 ben de bu gidisle ozelde yaptiracagim erdem hastanesi ya da bagdat caddesinde bi ozel klinik onerdi doktorum, sen nereyi dusunuyorsun bu arada hangi hastane takiplisin
Busemom_3 z2944 benim ikinci gebeliğim ilkte hep özele gittim Pendik medipole bu sefer riskli gebelik grubundayim perinatoloji takibine başladım Kartal’da ama detaylı önemli bence o yüzden özelde iyi bir doktora yaptırmak istiyorum ücreti önemli değil benim için bilgisi önemli
z2944 Semanur0902 suan nabzim normal diyetisyenim 122 icin normal dedi bol su icince duzeldi🙈 bir sonraki kontrolumde soracagim tesekkurler