Elifinzeytini 30. Haftadayım bebeğim geriden geliyomus 1.370 gram 😞 suyundada azalma var heran alabilirim dedi varmı bu haftalarda doğum yapan
Caglasmsk Elifinzeytini suyunu bilemem canim havuc suyu fln iyi geliyomus ama kilosu sanki normal ben 32+4 gunlukken 1804 gr di. Kilosunda bi problem yok bence 1 hafta gerilik normal olur illa.
Pirayeee Elifinzeytini kesinlikle 1 doktora kalma bana 10 gün önce bir doktor bebek çok aşağıda ve suyu azalmış dedi bugün bi doktora gittim suyu gayet normal az diyen doktor halt etmiş dedi ama bebek baş aşağı pozisyonda dinlen bol bol dedi..
Habis07 Elifinzeytini bnmde tam o haftada suyu azaldı havuc nar suyu ıkı hafta icdim ise yaradı 36 da snra gene azaldı o yzden haftaya sezeryanız 37 de canm sende bi dene
Rabia54 Elifinzeytini canım benimde 31 haftada suyum azdi ve bebeğimin gelişimi sonra 3 hafta geride kaldı bir hafta sonra suyu normale.dondu havuç suyu iyi geliyormuş birde deveci armutu dene mutlaka şekerin yoksa günde bir çay bardağı havuç suyu 34 haftada bebeğin gelişimi 3 hafta geride kalmıştı sonra oda düzeldi şimdi 36+2 sadece doktor birazcık minyon dedi oda bana göre normal 2.700 insllh düzelir canım korkma😊
Elifinzeytini Doktor mu pipiril bende anlamadım suyum öyle aman aman az değil ama heran doğuma alıcam seni diyo mahvoldum bugün.. başka bir doktora daha gidicem
Caglasmsk Elifinzeytini aynen sen baska doktora daha görün canım kilosunda bi problem yok onda ne varmış. 🙄 Havuc suyu felan ic suyun azsada cok iyi geliyormus canım. Insallah bi problem olmaz ama o doktor biraz problemli gbi geldi bana🤔
Caglasmsk Pirayeee evet benm bebegm biraz zayif ama doktor asla boyle bisey demedi genetik olabiliyor bazen kii google göre normal kilosu. Ama senin erken dogum riskin kilosuyla alakali degildir cnm.
Pirayeee Caglasmsk yok kilosuyla alakalı değil zaten. Bebek çok aşağıda ve baş aşağı dönmüş.. kilomuz 4-5 ilerden gidiyor
KbrairinBenli Pirayeee merhaba bende 31haftama yeni girdim sizin gibi kafası aşagıda doğum yoluna girmiş hatta bu sebepten erken doğum riski dediler ve evde istirahet verdiler. Kasılmanız varmı sizinde yada nst ye bağladılar mı hiç
Gorkemcvhr Bende 31+5 de doğum yaptım bence bebeğinin kilosu gayet iyi sen moralini yüksek tutmaya çalış benim bebeğim de gayet iyi şu anda çok şükür 27 gundur yoğun bakımda kilosu vs. İçin bekliyoruz
Pirayeee KbrairinBenli pek kasılmam olmuyor ama 10 gün arayla 2 doktora gittim ikisi de nstye bağladı ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Kendi doktorum da her hafta kontrole çağırmaya başladı 34ü bitirelim en azından dedi
Zeybet 31+1 haftadayım ve erken Doğum riskim 27. Haftadan beri var. 2-3 güne bir nst çekiliyor. Kasılmalarım var. Bende aynı şekilde bu haftalarda doğurmaktan korkuyorum. Psikolojim alt üst oldu resmen. 😔😔
tugbaarya Zeybet tamam pramature bebek sahibi olmak çok zor ama korkmayın lütfen . İnsanın minyatürü nasıl oluyor o zaman görüyorsunuz. Lütfen bu endişelerle zamanınızı harcamayı. Yine bebeğinizle eglenin onunla konuşun karnınızı olsaydın inanki bubyasananstres bile etkiliyor
tugbaarya 31+2 de 1860 gramla doğum yaptım. 18 20 gün kuvezde kaldı. Ama hiç korkma ben o dönemde 600 gram doğumda 400 kere gerilemiş bebeklerin sagliklica taburcu olduğunu gördüm. Ben aşırı kasılmaya gittim. Doğum dursun diye verilen ilaçlarla regli sancısı gibi bir gelip geçen ağrılarında gitmişti. Ama sonuç erken doğum. Şuan evimizdeyiz çok şükür. Sakın üzülme basın buysa elden birşey gelmez kilosu da iyi. Zaten kıtasında doğan bir bebek bile doğumdan 10 gün snr kilo kaybı yapıyor . Doğmuş varsaysak 1200 kalacak desek baştan atma yine kilosu iyi ki o kadar kaybetmiyor. Detaylı yazayım dedim için rahat etsin diye uzun oldu kusura bakma. Ama içinin rahat tut. Başka Dr tabiki görün bakalım o ne diyecek . Ama her ağrının kasılması dikkatlice takip et.
Elifinzeytini tugbaarya Siz 1800 altmışlı doğum yaptınız bebek kaç kilo düştü ve kaç kiloda taburcu oldunuz
Zeybet tugbaarya tek korkum benim yüzümden başına bir şey gelir mi? Geç kalır mıyım? Ne kadar zor olursa olsun bakımı, yaşaması çok büyük bir şey. çok haklısınız. Desteğiniz için teşekkür ederim. Sadece kaygı denen o duyguyu bir türlü söküp atamıyorum. 😔