momlife_7 İyi akşamlar bugün karnım geriliyor patlayacak gibi rahatsızlık veriyor bunun sebebi nedir acaba tecrübeli anneler ? Gerginlik,sertlik bi ağırlık var normal midir acaba ilk hamileliğim bu arada.🥲
selinsmother momlife_7 duşa girebilirsin ya da nemlendirici sürüp ovalayıp rahatlayabilirsiniz. Çok fazlaysa ama gitmelisin hastaneye sancı olarak hissetmesen bile nst de öyle çıkabiliyor
miray1995 momlife_7 ben bu durumu doktoruma söyledim acil yatış verdi erken doğum belirtisi diye. Bir gün hastanede yattım vermedikleri serum ilaç kalmadı. İlaçlar vücudumdayken her şey yolundaydı. Taburcu oldum hastaneden çıkmadan yine başladı aynı sıkıntı. Birkaç gündür de rahattım bu akşam yine tekrarladı. Yürüyemiyorum bile sertlik gerginlikten. Doktor da cidden aşırı gergin karnın dedi ve zayıflığıma bağladı. Halbuki ilk gebeliğimde 42 kiloydum başım dahi ağrımazdı hamileliğimin bile farkında değildim. Çok sanmıyorum zayıflıktan olduğunu. Çözemedim de sabrediyorum sona yaklaştığım için 🙏🏻
miray1995 momlife_7 bu gerginlik sertlik nst de sonuç vermiyor maalesef kasılma sancı olarak adlandırılmıyor yaşadım bizzat 6 saatte bir nst çektiler yatış yaptığımda hastaneye
Ervaduru momlife_7 canım merhaba gebelik şekerin var ondan kaynaklı benim kızımda da öyleydi ilk hanimileleiğimde sürekli kasılırdım
Elif_34 momlife_7 kasılma oluyor bende 32 haftadayım sürekli kasılmalarım var erken doğumu tetikleyebilir doktoruna görün bence
selinsmother momlife_7 olabilir bende sancı çıktı mesela progestan yazdı bana doktor ben hiç bişey hissetmiyordum
momlife_7 Sevilayms suan kabızlık yaşıyorum zaten kaç gündür çok zor lavaboya çıkıyorum affedersiniz 🥹
momlife_7 Elif_34 ay 2 hafta sonra randevum ve ilk nstye gireceğim telaşlandım şimdi inşallah zamanında gelir bebeğim çünkü deha 33 haftalığa 🥹
momlife_7 miray1995 doğrudur çok geçmiş olsun ya Allahım 😔2 hafta sonra randevum var 😔 bakalım ne diyecek doktor ilk nstye gireceğim
Serklajligebelik momlife_7 bundan dolayı kesinlikle . Doktorum her seferinde sorar kabızlık car mı diye , gaz sancısı bile göbeği semsert yapıyor
Sevilayms momlife_7 Kabızlıgını cozmeye calıs canım doktoruna danıs Magnesiee calsine saba kullanıyorum ben Kabız olmam yasak serklajlıyım cok ise yarıyor.
momlife_7 Serklajligebelik canım çok kabızlık yaşadım hamileliğimin ilk haftalarından beri orta haftalarda durmuştu suan son haftalar başladı yine 😔
Serklajligebelik momlife_7 İşte bu karnını sertleştiriyor . Duphalac şurup var ya da doktorun önerir zaten . Her ihtimale karşı sorabilir ve kullanabilirsin
radiantmother35 momlife_7 benimde bebek 32 haftalıkdan beri bi yerde toplanıyor böyle serteşiyor ama bi sorun yok dedi doktorum nst de girdim sancımda çıkmadı şu an 35+3 kabızlık yaşadığınızı belirtmişsiniz aynı şeyi ben 1 haftadan fazladır yaşıyorum ve beslenmenize çok dikkat edin sıvı şeyler tüketmeye çalışın tuvalete rahat çıkabilin die zorlamaya çalışmayın gelirse yapın çübkü çok kötü bir durum zorlayınca benim kanlar geliyodu ama çok sıkıntı çektim doktorum bi şurup verdi o biraz iyi geldi + beslenmemde tabii geçmiş olsun sağlıcakla doğsun inşallah 🫶🏻❤️
momlife_7 radiantmother35 amin inşallah evet canım çok haklısın bide bebeğim hareket edince sağ tarafıma yaslanıyor orayı geriyor ve acıyor 🥹🥲