Prenses016 Kızlar 12 haftadayım yüzde 60-70 erkek dedi ısrarlarım üzerine. Bacaklar kapalı göremiyorum demişti. Tahmin erkek olup sonra kıza dönen var mı tecrübelerinizi paylaşırmısınız😉
Ada022 Prenses016 bana 11+3 erkeğe benziyor dedi 13+2 de erkek dedi şuan 19+6 değişmedi kesin erkek dedi pipisi gösterdi
Elifkoca Prenses016 inşallah gönlünden geçen olur.benim de iki oğlum var üçüncüye hamileyim bende kız istiyorum onu tadını merak ediyorum Allah cümlemize eli kolu düzgün sağlıklı bir evlat verir inşallah canim
Prenses016 3kuzuAnnesiyim inşallah değişir bir tane oğlum var şükür. Birde prensesim olsa hayalim var😍 doktor kesin konuşmayınca bir merak bekliyorum canım
acilicigkofte 3kuzuAnnesiyim canım daha önce bebişime erkeğe benziyor denilmişti 11 haftada sonra neredeyse her hafta gittim cinsiyetini göstermiyor bakabilir misin 💕💕 15+3 olduk
Luzumuyok Prenses016 insan diğer meyveyi de tatmak istiyor değil mi😍 ben 3. Kıza gebeyim 13 haftalıkken kız dedi Dr um isterdim oğlum olsun ne diyim rabbim hayırlısını sağlıklısını versin amin
Prenses016 Luzumuyok kesinlikle canım insan kendinde olmayanı merak ediyor. Pempe elbiseler eşyalar alma hayallerim var kız isimleri düşünüyorum🙈 Rabbim aratmasın sağlıklı olsun en önemlisi tabi. Nette çok okudum yanılmalar oluyormuş😂
Luzumuyok 3kuzuAnnesiyim diğer gebeliklerim de Dr um kız dedi kız oldular aynı Dr um yine kız dedi değişir mi bilmiyorum ama sanmıyorum başta bu sefer oğlan olur belki dedim ama olmadı nasip kısmet değişir diye de umut etmek istemiyorum sağlıklı olsun inşallah
Luzumuyok 3kuzuAnnesiyim hem baya büyük denmiş kız diye sen de pek umutla canım istersen sağlıklı sıhhatli olsunlar . Bana 13 haftalıkkken dendi yine de değişir mi demiyorum hayırlısı budur inşallah
Luzumuyok Prenses016 Prenses016 evet yanılma olanlar çok oluyor ben hiç yaşamadım yaşarmışım sanmıyorum kız bebe elbiseleri çok güzel süslü püslüler ama ne yalan diyim benim de bi erkek kıyafetlere gidiyordu gözüm 😅
3kuzuAnnesiyim Luzumuyok benım 3 übdere doktorum farklıydı ama umut hep aynı o yuzden bılıorum sadece bır umut işte yanılanları gördükçe belki bende onlardan olurum dıorum kı zaten alıştım artık:)
Luzumuyok 3kuzuAnnesiyim ben de düşünüyorum belki diye ama heveslenmek de istemiyorum rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin inşallah