Ilosunuz1 Kızlar daha yolun başındayım 12 haftalık hamileyim 3 hafta önce doktorum birsürü kan tahlili yaptı. Sonuclar 3 hafta sonra çıkar hem 2li tarama testinide yapalim dedi ben yarın gidicem. Hem sonuçlarımı sormak için hemde taramayı yaptırmak için. Şimdi e nabızdan baktım 6 tanesi normal olmayan sonuc diye çıkmış. Özellikle bir test pozitif çıkmış internette anne bebek kan uyuşmazlığı diye çıkıyor. Sonucunda ise kürtaj düşükle sonuçlanan anneler olmuş 🥺 Sonuçlardan anlayanlar teste bakıp lütfen yorum yapabilirmisiniz? 4 yıl sonra kendiligimden ne çabalar uğraşlar sonrasında Allahım nasip etti iman gücüm kuvvetli ne olursa nasibimdir. Başımın tacidir. Doktora gitmeden en azından söylecegini önden sizden goriyim çok sağolun şimdiden..
Pamuk Ilosunuz1 Igg testlerinin yüksek çıkması güzel birsey vücudunda kızamıkçık hastalığına karşı bağışıklık var demek. Hepatit B çıkmış vucudunuzda bu viruse korunmakta oldugu icin ref dışı cikmis olabilir..Onun dışında benim de üre düşük çıktı bobreklerde sorun çıkmadı gebelik kaynaklı düşük olabilir dedi.
Kyy01 Ilosunuz1 bı sıkıntı yok kan grubu bı referans degeri olmadığı için kizmizi uyarı olarak gözükür e nabizda tabi kan uyuşmazlığı eşinizin kan grubu da önemli doktor onu sormuştur sana zaten diğerleri igg yazanlar da bağışıklık demek sorun yok hepatit b asiniz da var sıkıntı yok yani
Ilosunuz1 Pamuk çok teşekkür ederim içim rahatladı iyiki burası var yoksa kendi kendimi yarın sabaha kadar yiyip bitiricektim çok sağolun 🙏🏻🌸