Gamzeeris elvinimmm 34+5 te gittigimde 2700dü artik her hafta cagirdi beni bakalim bu hafta kac cikicak😁
mucizeyukleniyor Alymus benimde 26 nisan gösteriyor ama bakalım çarşamba belli olacak, baş önde bu hızla devam ederse normal dogum olmaz diye düşünüyorum
Alymus mucizeyukleniyor bir kaç kişide bizimde öndeydi normal yaptık diyorlar bende mesela şeyi merak ediyorum 4500gr doğan bebekler var normal e onlar oluyorsa bizim neden olmuyor 🙈
mucizeyukleniyor Alymus haklısın doktorlar bazen abartiyo gbime geliyor, oğlumun dayısı amcası kafası büyükmüş, kardeşim 4.5 kilo doğmuştu. Zaten normal dogum esnasinda kafa kemikleri iç içe geçiyor ben kolaylıkla doguracagimizi düşünüyorum 😊
Democann 19-85smya sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hastane çantanıza kalın battaniye kattınız mı ben bu konuda kararsız kaldım
Alymus mucizeyukleniyor evet evet dr Banu parmak birleşimi gibi kemiklerin iç içe geçtiğini söylemişti. Bir de bu sonuçlar yani %100 net değil olası olarak. Bir tanıdığın bebişin kilosu 3600dediler son kontrol bebek bi doğdu 4300falan yani o yüzden ikimiz içinde hayırlısı hangi doğumsa o olsun elbette gönlümden geçen normal ama dediğim gibi
TubaEraslan elvinimmm benimde 35+4 Çarşamba kontrol var hiçbişiyim yok gibi öle sancı olarak ama sürekli bayılmalarım arttı benim çok kötüyüm 😢🥺 korkuyorum
ayse122 Benim doktorum çatı muayenesini doğum sancın başladığında yapicam dedi, daha önce yapan da varmış sizin doktorunuz ne dedi
TubaEraslan ayse122 nöroloji gittim başıma aletler bağladılar herşey düzgün çıktı. Yani bi sorunum yok ama sorun bayılmam hamileliğe bağladılar çözüm olarak hastalık çıkmadığı için tedavi de edemiyolar 🥺😢
TubaEraslan ayse122 ay benmde aynı herşeyi hazır. Ağırlaşmadın mı ya naaı yapıcan inşallah yardımcın vardır 😢
ayse122 TubaEraslan valla nasıl yapicam bilmiyorum, zor hareket ediyorum hemen yoruluyorum, Allah tan başka yardımcım da yok 😂😂😂
elvinimmm mervesu12 bende sali gidicem 36 olmus olcaz o gun merak ediyorum Doktor dogum icin ne diyecek
TubaEraslan ayse122 genelde evet tansiyon çok düşük 8e3 9a4 felan hep düşük oluyor 😢 ama doktor sorun yapmıyor bişi olmaz yüksem tansiyondan korkarız ama düşükten korkmayız diyo iyide ben bayılıyom ama korkuyorum ben