Kafi Arkadaşlar 7+4 hamileyim tansiyonum çok oynak az önce büyük 14 küçük 12 çıktı sizce bi sıkıntı olur mu doktora gidiyim mi benim gibi olan var mı
myangelson Kafi gitsen de genelde birşey yapmıyorlar bana yapılmamıştı 19 haftalıkken. Evde düşürmeye calis dusuremezsen bı acile git istersen serum vs takılabilir belki
Ayse0885 Kafi küçük 12 çok fazla canım benim 🫣 evde tansiyon aletin varmı 2 aaat ara ile kontrol et limonlu su acile git gitme demem sana kalmış ama acaba yanlış ölçtü? Kendi kadın doğum doktoruna ilet kendin mutlaka takip et lütfen ❤️ foruma tansiyon yazıp araştır bende yüksek tansiyon sorunu var foruma yazdık ayrıntıyı mutlaka bak geçmiş olsun 💐
Annisss Kafi geçmiş olsun , yüksek tansiyon çok riskli mutlaka sabah öğle akşam takibini yap ve doktoruna görünmelisin bilgilendirmelisin ilacı yok düşürmeye çalışılır, diyete bile başlanabilir şimdiden. Ben 31 haftalığım 12/7 olduğu halde takipliyim
Sahnedekimadam Tabi ki gitmelisin, doktorunu bu konuda mutlaka bilgilendir 🙏🏼 Acile gideceksende normal acile gitme bence kadın doğum aciline git
Ervaduru Kafi merhaba nasıl oldunuz ilaca falan başlandı mı bende suan 16 haftakugum bende de başladı