Aleve Serenkrkmaz şimdi gördüm ben daha yeniyim. 8. Haftam peki çalışıyor muydun ? Yani ben rapor için soruyorum rahat veriyormu
Aleve Serenkrkmaz az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben daha çok yeniyim 8 hafta , çok teşekkür ederim verdigin bilgi için , doğum sonrası da girersen doktor için görüşlerini takip ederim , ❤️
Serenkrkmaz Aleve amin canım sağol 🙏 Dilay hanım Çınarlı hastanesindeydi daha önce 16 haftalıktım ilk görüştüğümde daha önce medicanaya gittim prof Cüneyt’e ama hiç memnun kalmadım Dilay hanımdan gayet memnunum hastaneyle aramda mesafe olmasına rağmen bırakmak istemedim kendisini
Serenkrkmaz Aleve benimde Salı günü randevum var 🥰 bende bi arkadaşımın önerisiyle gitmiştim umarım sende memnun kalırsın sağ Salim kucağına almak nasip olur inşallah
Aleve Serenkrkmaz amin çok teşekkür ederim bide şey dogm ücreti konustun mu ben telefonla bilgi aldığmda 14.750 den başlayan fiyatlarla dediler doktora direk sormadım ,😇
Serenkrkmaz Aleve 14500 diye biliyorum Şuan ayrıca doğumda fotoğraf çekimi de yapılıyor albüm veriyorlar
Atice Aleve kızlar temmuz ayında ücretler değişicek bilginize bizde ezgi hanım var koordinatör onunla görüştük fiyat için önceden tarih belirleyip ücret vermek adına ama kabul etmediler . Fiyat güncellemesi olucak Aleve
Serenkrkmaz Aleve rica ederim canım sormak istediklerin olursa yine bildiğim konu hakkında yardımcı olurum 🥰
Aleve Atice hadi ya ona da belirli bir tarih koyuyorlardı başka hastanelerde ama örneğin 5 Nisan öncesi hastalar temmuz ayı zammına dahil olmayacak falan diye öyle bisiler duymuştum kıyaslayınca şuan ekolde doğum 14.50 Ken arkadaşım üç gün önce Çınarlı da onur bey de 9.750 ye doğum yaptı baya fark oluyor bu durumda düşündürüyor 😢