Yazmelegi_ eliffsamett öğrendiğim an dedim çünkü herhangi bişey olursa onlara haber ederim diye yoksa 1.2 ay beklemek istiyordm
ggulsaahhhhhh eliffsamett eşimin ailesine 16. Haftada cinsiyeti öğrenince söyledik. Kendi anneme en baştan söyledim ama bi kez düşük yaşadığım için yanımdaydı hastane muayenelerinde falan benimle geldi hep öyle 😊
selencinaar eliffsamett 4 haftalıkken anında arayıp anneme söyledik😄 kaynanamlara da bir hafta sonra normalde bende kalp atışını duyduktan sonra sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olunca söyleyecektim ama eşim yerinde durmadığından😄
Bkmcnkr eliffsamett kalp atışını duyduktan sonra sadece aile ve en yakın bir iki arkadaşa. 3-4 aylıkken bir tık daha uzak arkadaşlar duydu. 2 haftaya doğumum var ama hiçbiryerde paylaşmadığım için hala birsürü kişi bilmez 😀
hilalsercek eliffsamett Anneme test yapıp pozitif çıktıktan sonra söyledim hemen diğerlerine doktora gittikten sonra😂😂
Mummumlilo Haftadan sonra söyledik ailelere kendi anneme dahi söylememiştim diğer kişiler yeni yeni öğreniyorlar 16. Haftadayım.