38 haftamda sezeryana alındım ilk Nstye bağlıyorlar işlemler yapılıyor damar yolu serumlar vs daha sonra ameliyathaneye girdim tabi aşırı korkuyordum bi yandan ağlıyorum bi yandan tir tir titriyordum ilk aneztezi doktoru geldi omuzumu düşürüp eğilmemi istediler çok korkuyordum iğneyi ilk vurdu sadece hafif bi ağrı hissettim ardından sıcaklık geldi kalçamdan ayaklarıma doğru sonra hiç bir şekilde hissetmedim toplamda 7 kişi felan vardı doktorumla beraber iki kişi sadece benimle konuşuyordu sakin olmam için bi ara nefes alamadım panik atağım olduğundan ötürü nabzım yükseldi seruma birsey karıstırdılar kendime geldim biraz midem bulandı ardından ilacın etkisi kus dediler kustum sarı asit şeklinde sonra bebişimin ağlama sesini duydum dünya durdu o an kendimi düşünmedim artık yanıma getirdiler öpüp kokladım dikiyorlardı o an eşinin numarasını biliyor musun dediler söyledim aradılar minnoşumun sesini dinlettiler ardından bana verdiler konuştuk bir dakika kadar sonra dikiş işlemi de 20 dakika kadar sürdü ilk bebişi götürdüler ardından beni doğumdan sonra gaz sancısı oluyor sadece onun dışında ağrım olmadı bebeğimle ilgilendim 7 saat kadar yatağıma geçip hiç uzanmadım sadece oturdum yorulunca hep yürüdüm çok güzel duygular ağrısı sızısı bile güzel o ana değer 🥰🥰