hilalklkn Kızlar hayırlı iftarlar herkese. Şeyi soracaktım, şimdi detaylı ultrason ücreti ve muayene ücretini ayrı ayrı mı veriyoruz yoksa sadece ultrason parasını mı veriyoruz. 8inde randevum var. Önceden bilip gideyimki hazırlıksız yakalanmıyım😂😂
Songuleyup hilalklkn muayeneye ucret vermiyosunuz 2gun once yaptirdim, zaten aliyolar alicaklarini bi zahmet bide onu vermeyelim bol bol fotograf isteyin bana 2tane verip gonderdiler pisman oldum 😪
Tugbayildiz21 hilalklkn sadece detaylı ultrason ücreti verdim ben zaten benim doktorumdan başkası yaptı perinatolog. Ben çok memnun kaldım 10 tane de fotoğraf verdi 40 dk kadar sürdü
Honeymom17 Canim ben muayene gittigimde doktorum radyoloji doktorunun ismini soyleyip randevunu al yaptir demisti bende baska hafta randevu aldim ve sadece ultrason ucreti odemistim
Songuleyup Merve-34 doktorumun anlasmali oldugu biyer vardi nakite 1500tl odedim betatom emar bahcelievlerde daha uyguna yerlerde vardir kesin gerci bikac yerden fiyat almistim 1200demislerdi.
babyasyanil Benim hastanemde yoktu baska bi yere gittim. Hastane olsaydı muayene ücreti alıyordu ben özel muayenehaneye gittim sadece ultrason ücreti verdim
hilalklkn Benim gideceğim hastane 1adet renkli ultrason veriyoruz eğer isterseniz usb getirip daha çok fotoğraf alabilirsiniz dedi. 690 lira radyoloji ama benim Perinatoloji yoktu o hastanede
Merve-34 Songuleyup ben sordum şuan erken ama fiyat aralığını öğrenmek istedim gittiğim hastane 2500 dedi
Songuleyup Merve-34 ozel hastanelerde fiyatlar cok degisiyor bence bi tip merkezine gitmek daha mantikli sadece ultrason yapan yerlere doktorunuzun tavsiye edicegi biyerler olabilir.
hilalklkn Merve-34 randevu aldığım zaman renkli veya siyah beyaz demedi. Cumartesi günü belli olacak 😂
Merve-34 hilalklkn adı neydi acaba doktorum benim gittiğim hastane 2400 dedi o kadar fazla vermek istemiyorum
hilalklkn Merve-34 tek doktor var zaten ama perinatoloji değil radyoloji doktoru. Uzm. Dr. Rabia Gassemie Parvin Doktorun adı