Ekyg Arkadaşlar merhaba aranızda folbiol kullanan faydasını gören oldu mu. Ve doktor kontrolu de mi yoksa kendiniz mi eczane den aldınız.
Ada022 Ekyg bana aile hekimi yazmıştı ama benim başıma agrı yaptı bilmiyorum bana iyi gelmedi kadın doğum doktorum başka folik asit almamı söyledi onu kullandım ilk üç ay
Birhayalimvr Ekyg canim eczaneden almaya gittiğimde verdiler sonra doktor bunu kullanma dedi normalde 400mg kullanmaliymisiz onun 500du sanırım yüksekmiş bunun dışında ne kullanırsan kullan bunu kullanma fazlası zarar dexi
msmerveacar Ekyg ben hamilelikten önce başlamıştım kan tahlilinde folikasit düşük çıktığı için, çok faydasıni gördüm hızla artırıyor hamileliğimde de kullandım
poyrazin_annesi28 Ekyg Bence düzgün bişey alın folik asiti. Folbiol hakkında iyi şeyler okumamıştım. Ben folidays kullanmıştım gebelik öncesi
Honeymom17 Ben basta onu kullaniyodum sonra kadin dogum doktorum o cok eski bir ilac dedi ve diofolu onermisti bana
Ada022 Ekyg hamile olduğumu öğrenince kadın doğum doktoru diofol almamı söylemişti bir çok vitamin de var içinde
anakuzusuu Ekyg devlet karşılıyor ve henüz gebelik olmadığı için aile hekimi yazmıştı fakat ben araştırdıgimda çok önerilmedigini gördüm tekrar hekime sordum. Doktor kendi gebeliğinde kullandığını yani folidoceu önerdi bu sefer.
mavisahinn Ekyg folik asitin gebe kalmaya herhangi bir etkisi yoktur folik asit sadece bir vitamindir 😊
Birhayalimvr Ekyg canim folik asit gebe kalmaya alakası yok bebek gelisimi icin içiliyor 1 yılı geçti gebelik yok hala
minnieme Ekyg ben hamilelik planlarken eczacı vermişti ama hamile kalınca ilk kontrolde folbiol kullanıyorum deyince değiştirelim onu ben önermiyorum demişti. Vinalac kullandım ben sonra ama folidoce için de iyi diyolardı.