Mervemns Azizeeeee Ben 30+4 haftalık hamileyim. Ve İnan bana kemik ağrısından ölüyorum. Doğru düzgün yürüyemiyorum. Evde iş yapamıyorum bu kuyruk sokumu ağrısından ötürü doktor Doğuma kadar çekeceksin ancak parol içebilirsin dedi 😔
BusraOzhan Bende de aynı durum var bi süre oturup tam kalkacağım zaman resmen işkence çekiyorum. Gebeliğe bağlı kuyruk sokumu kırılması oluyormuş. Bi görünün isterseniz.
Azizeeeee Mervemns Ayyy ben daha 11 haftalığım doğumuma kadar sürmez inşAllah yoksa çekilecek gibi değil 😔
Dnzonr Aynı sorunu ben 18 . Haftamdan itibaren yaşıyorum maalesef . Düz oturtamıyorum .. oturuncada kalkmak inanılmaz ağrı veriyor ..
Selmayakup Benim de oldu hemde baya sürdü çok kötüydü ama geçiyor sonra merak etme 20.haftalarımda hissettim.
BusraOzhan Azizeeeee Genelde böyle oluyor. Tedavisi de yok simit şeklinde bir yastık veriyorlar. 6 ay üzerinde oturmanız gerekiyor.
ftmnrt Azizeeeee bende aynıyım cnm 15 haftadayım tahmini 13 haftadan beri kuyruksokumuma sancı saplanıyo cay vs dolduramıyorum iki büklüm kalıyorum kitlenip
Brvntncy Azizeeeee valla canm korkutmak gbi olmasn ama çok çektm ama sabrett kucagmza aldığımzda dinecek tüm acılarmız 🤗