1asel-duru Hjilhn daha çok erken ilk gebelik ise hemen belli olmaz 4 aya girerken hafiften belli olmaya başlar
Gizmih Hjilhn 18 haftalık oldum bi iki haftadır göbüşüm var . İlk zamanlar gazım şişkinliğim cok oluyordu sabah dümdüz akşam suanki gibi 😂
Nnanaa Hjilhn 11 12 hafta sonra başlar en erken çıkmaya azcık beklemen lazımmm sonra hahooo önünü alamazsın 😂
piiremsesinannesiii Hjilhn kız bende çok hevesliydim neden büyümedi büyüsün göbeğim çoksın diye ama yok ölüyorum şuan ağırlardan 🥺🥺
minnakkraker Hjilhn ben 14teyim hala çıkmıyor kilo aldım kendi göbeğim vardı zaten öyle belirgin hiçbişey yok gelen de yağlanan yeri seviyor 🤣 arkadaşım 17. Haftada onunki çok belli kişiden kişiye değişiyor sanırım
Betyk Haftamıza giriyoruz şuan göbek 1-2 haftadır belli oldu hatta görenler sanki 4 aylık gibi diyolar. Annenin kilo ve fiziğiyle alakalı bir durum olduğunu söylemişti doktorum
ArvenMom Hjilhn mercimek kadar daha neyi belli ki karnın belli olsun 30 haftalık olup karnı hala belli olmayan var bu kadar karın göbek takılmayın bebeğiniz sağlıklı büyüsün doğsun önemli olan bu
Aysee1123 Aksine çok çıkmamasını umuyorum bende :) 11 haftalık birşey yok tabi halen dümdüz zayıf biriyim