Havvaferiha Melike0607 bakalım benimde cuma günü kontrol 35 haftalık olacağız. Gelişimi de 2 hafta önde. Ne diyecek gün verecek mi bilmiyorum
Snglhfs Havvaferiha yuhh ölürmü şaka yapıyosunuz 25 ten beri suyun braz fazla dedi şuan 38+3 hala gelmedi
Neslisahhh Havvaferiha ya o nasıl doktormus Allah aşkına. Benim ilk gebeligimde de ayni durum vardi ama benim şekerim vardi. Bebek de iriydi su da fazlaydı. O nedenle sezeryan doğum oldu. Hepsi bu yani. Tamam seker cok riskli bir sey ama yediğine içtiğine dikkat et demek yerine cocugun ölür demesi hoş olmamis
Emined Havvaferiha Benimde ilk doğumda suyun fazla erken doğum riskin var dendi ama kızım 40+3 te doğdu içini ferah tut canım♥️
Havvaferiha Emined ya öyle mi. Kızım 36 haftalık doğdu. Ama böyle sorunlar yoktu. 10 sene oldu gerçi. Yaşımda küçüktü hatırlamıyorum pek. Erken gelince ilk doğumum buda mı erken olur diye korkuyorum böyle problemler varken bide
Emined Havvaferiha Olmaz inşallah korkmayın 🥰Bana da iki doktor aynı şey söyledi suyun fazla dediler ama yine Allah’ın dediği oluyo kızım gününü bile geçirdi dediğim gibi 😚
burcik26 Aynı şeyi detaylı ultrasonda banada söylediler, bebeğim 4 gün ileride gidiyormuş ve suyum fazlaymış. Erken doğum olabilir dedi, insülin kullanmaya başlayabilirsin dedi.. direkt bodoslama söyleyince insan nerden geldiğini şaşırıyor..
Tugba3458 Havvaferiha benimde fzlaydı canım merak etme bişey olmaz şeker yüklemesi yapıldı banada bişey çıkmadı o zaman un şeker hamurlu şeyler pilav makarna yeme doğuma kadar dikkat et bişey olmaz
Shine13 Busranurg 215 e çıktı en son doktor yatış verdi şu an kontrol altında ama hala hastanedeyim 5 gündür hiçbir şey yemiyorum nerdeyse o yüzden kontrol altında