Bendenizanne Didoun kan değerleri şuan normal çok şükür bir daha doktor kontrolümüzde destek isteyeceğim nereye nasıl yönlendirir bakalım
Bendenizanne xxelifxx kendi önüne koyuyorum ben müdahale etmiyorum ilk, sonrasında yemiyorsa kendim yedirmeye çalışıyorum vs. Birlikte mutfağa geçip hazırlık yapıyoruz bazen belki yaptığını yemek ister diye eğlence katayım diyorum onada bakmıyor 🤦♀️
Sermec27 Bendenizanne aynısı valla benim oğlum 21 aylık 11 kilo 8 aydır kilo bile almıyor yememekten artık yemek yedirirken kriz geçiriyorum işkence gibi oğluma yemek yedirmek su an hamile değilim ama hamile olupta yemeyen çocukla uğraşmak çok zordur cidden Allah yardımcımız olsun
Bendenizanne Sermec27 Allah bize sabır yavrularımıza iştah versin inanılmaz zor oğlumda 1 yıldır aynı kiloda insan üzülüyor da işte elden birşey gelmiyor
Mustafayigitvebeytugannesi Yldzhra şuan 5 yaşında 17 kiloydu geçen goturdum 20 olmuş yeni yeni yemeye durdu ama benim oğlumun boyu yaşıtlarına göre uzun biz uzun boyluyuz babası da bende 1.80 boyundayiz. 😊
Yldzhra Mustafayigitvebeytugannesi benim oğlumda haziranda 5 olacak ve 17 kg halen boyu uzun ama aşırı zayıf bademcik ameliyatı falan oldu geçen ay inşllah iştahı açılır diye bekliyorum
_gulumm Bendenizanne inşallah canım inşallah ama doğduğundan beri böyle o yüzden geçici olduğunu sanmıyorum
Mustafayigitvebeytugannesi Yldzhra benimki Şubat’ta girdi 5 yaşında 20 kilo oldu bence sizde dediğim jelibon gibi ilaçtan alın. Hatta eşim bugün 110 TL ye aynısına benzer jelibon gibi ilaç olduğunu söyledi bir sonrakine ondan alalım flan dedi.