Elitopatra25 Kızlar 7+1ken gittim bebeğimi gördü kalp atisinida duyduk kağıdın alt tarafında 1.11cm yazıyor du ve 7w2d yazıyordu bu sayilarin anlamı ne şimdi 10+1olduk
myangelson Elitopatra25 7 haftalık 2 günlük 1.11 cm de bebek 10 mm canım 1cm bebek yani internetteki cm değildir 12-13 mm ile karıştırıyorsundur cm değil o
Elitopatra25 1H1Smomyloading peki 1.11cm bebeğin boyumu oluyor intetnette 12 13cm olması gerekmis yazıyor 7hftalikken ama
Canimucizem Elitopatra25 o cm ölçüleri imkansız canım ben 13.haftadayim daha o kadar bile olmadi boyutu daha mm hesabı ile ölçülecek boyutta seninki
Zeynepozcan Elitopatra25 kız daha 7. Haftada 12-13cm olsa doğururken ne olacak 🤣🤣 yalan canım yanlış yazmışlardır inanma
Stella55 Elitopatra25 bizim son ultrasonda 12+6 ken 6,5 cm idi ve doktor gayet iyi dedi :)) 2 hafta önce 3,4 idi. Çook hızlı büyüyorlar
Ada022 Elitopatra25 Elitopatra25 canım ben 16+6 da bebeğin boyu 12cm idi😇milimdir seninki imkansız 12cm olması
Elitopatra25 Canimucizem hee bilmiyorum ki çok tecrubesizim bilemedim ki şimdi 10haftqlik olduk şimdi belli olur mu
Elitopatra25 Zeynepozcan ya bilemedimki 1.11yaziyodu kağıdın altına bende anlam veremedim tecrubesizlik işte 😂😂
Elitopatra25 Stella55 ya öylemi Allah hayırlı etsin sağlıkla al kucağına bende 11haftanin sonuna yakın gidicem kontrolüm var bakalım kaç cm olur bizim minnak
Elitopatra25 Ada022 ya orda öyle yaziyo bende şaşkınım ultrason kadiginda bebiş daha fasulye kadar nasıl 11cm olur 🤦😂
1ciftyesilgoz Bunlara takılma o yazıları da okuma:) doktorun normal diyorsa herşey normaldir. Anormal bir durumda hemen söylerler çünkü doktorlar.
Elitopatra25 1ciftyesilgoz yok takılmak değilde ne bileyim merak ettim nedir bu sayılar diye herşey normal dedi doktor zaten :)
yenibirannis Elitopatra25 12 13 cm olamaz o haftada ben 12+4 oldum 7 cm gayet norml olması gerektiği gibi nete çok fazla inanma cnm😊
Elitopatra25 ilgihazaal evet öyle diyolar ama demekki kağıt yanlış açık açık orda 1.11 cm yazıyor yani