Emineymen Zeynepeylul kramp için 4.aydan beri magnezyum içiyorum içmediğim geceler kramp giriyor diğer geceler rahat
Duygu Zeynepeylul ya hiç sorma öldürüyo resmen 35+3 haftalığım gece bazende sabaha karşı bi kramp giriyo ağlayacak dereceye giriyorum eşim müdahale ediyo hemen
Gamze-nil Zeynepeylul arkadaşlar bildiğim kadarı ile kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor kramplarım sebebi doktorunuza danışırsanız size gerekli takviye ilaçları yazacaktır
Sedaturkoglu Ay bende de oluyo ya bi gece birine diğer gece birine giriyor normal bi durum denek ki 🙄
Esmaa Ayy krapdan soylemeyin yaa😭😭😭benn oluyorum gece uyuyorken birden kalkiyorum agriyla amma yerimde oturub bacaklarimi yere koyuyorum geciyor doktor ilac yazmisdi almadim😪
ipekbekir kızlarr benimdee çok oluyordu magnezyum içmeniz gerekiyor şimdi daha az oluyor başka çaresi yok
Beyzateo Kızlar bacağınızı ve ayağınızı dümdüz uzatın ve parmaklarınızı kendinize doğru çekebildiğiniz kadar çekin. Sonra yine ayağınızı tam ileri uzatıp geri kendinize çekin geçiyo kramp