Oğlum 21. Haftada tam 470 gram doğdu… doğum şişi inince 430 gram kaldı.. arife günüydü inanılmaz bır agrı ile uyandım ilk gebelıgımdi bu agrıların sebebı nedir diye kime sorsam daha bilgili ilan edilen kişilere yerleşme sancısı dedıler akşam üstü kanamam başladı zaten zor bir gebelik süreci gecırıyordum saat 7 8 arası hastanede soluğu aldım.. 7 cm açılmam vardı doktor doğum başlıyor dedı korku panik ve adını koyamadığım bir çok duygu ile sadece bekledım.. hastane de bebegım yaşatmak ıcın gereklı techızat yoktu bu yüzden Cerrahpaşa ya sevk edıldım ambulansı beklerken doktorlar sakın öksürme ve hapşırma yoksa bebek dırek çıkar dedıler .. apar topar Cerrahpaşa ya gectık saat 23:00 civarıydı doktor yoktu yanı olanlar bu ameliyata gırecek düzeyde yeterlı degıldı uzman profesörü beklıyorduk gece 2:20 de doğum gerceklestı ramazanın 1. Günü göremeden oğlumu başka hastaneye sevk ettiler 3.5 ay kuvezde kaldıktan sonra 1800 gram hastaneden taburcu ettık su an 7 yaşında rabbım böylesini hıcbır anneye yaşatmasın korkutucu geçen 4 ay ama şükürler olsun yaşıyor ne zaman Ramazan olsa aynı seyı düşünür ağlarım sımdı yıne gebeyım 5. Ay artık ınsanlar yerıne vücudumu dınlemeuı ogrendım