Buse__ylmzz07 Kızlar ben normalde özele gidiyorum ama bana verdikleri fiyat biraz gücümün üstünde bu ay için devlette nereye hangi bölüme randevu almam gerekiyor ne demem lazım ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkürler ♥️
abilgen Buse__ylmzz07 devlette randevu bulmak zor, önce kadın doğuma gidiyorsunuz o yönlendiriyor. Ankara’da böyle. Vakit kaybetmeden gidin ki geç kalmayın 💗
Zeeynep1 Buse__ylmzz07 kadin dogum doktoru sana perinatoj8 den yeşil alan acıyor sen ona göre randevu alıp gidiyorsun .
Bet1 Buse__ylmzz07 Ankara’da şehir Hastanesi’nde 22. Hafta için 12. Haftadan gene polikliniği yönlendiriyor o şekilde randevu alınıyor. Dışardan gidenler depremzede değilse eğer maalesef haftaları ileriyse randevu vermiyorlar başka yerler nasıl bilmiyorum ama genel olarak devlette önceden randevu almak önemli
Buse__ylmzz07 Zeeynep1 yani önce kadın doğuma randevu alıcam o muayenede doktorum bana bilgi verir heralde
Buse__ylmzz07 Bet1 Ben İstanbuldayım 18+3üm hangi polikliniğe randevu almam gerekiyor hastaneyi arıyorum telefona çıkan yok
Bet1 Buse__ylmzz07 hastaneden randevu alamazsınız zaten MHRS den önce gitmek istediğiniz hastaneye gebe Polikliniği ne randevu alın doktor sizi o şekilde yönlendirin detaylı randevu için
z2944 Buse__ylmzz07 ben de istanbuldayım özel takipliyim detaylıyı devlette yapmayı düşünüyorum, önce zeynep kamilde kadın doğum bölümüne randevu aldım muayene oldum sonrasında beni detaylı için nerden randevu almam gerektiğini bilgilendirdi önce kadın doğumda muayene olmak gerekiyor
Zeeynep1 Buse__ylmzz07 evet once kadin doğuma gideceksiniz zaten o biliyor detaylı ultrason zamanini yönlendirir sizi .ama geç kalma şom haftaya bırakma randevu bulmak zor oluyor.20ile 24 haflari arasi
Buse__ylmzz07 Bet1 biliyorum bende mhrsden alıyorum randevuyu da randevuda yok napcam bilmiyorum artık ya :( takip etcem artık yarın sabah 10 da tekrar bakıcam randevu varmı diye
hunilimom Buse__ylmzz07 hangi şehirdesin bulunduğun şehirde yapan devlet hastanesine gidip kaidn dogum bölümüne onlar yeşil alan açar ama sirke bir kadın doğuma gidersen seni o hastaneye yönlendirir sen ordan sıra al felan iş uzun olur i yüzden perinatoloji olan bir hastanenin kadın doğuma git ben üniversite hastanesinde olmuştum ilk
Aysehappymom z2944 bende Zeynep kabile gidiyorum doktor mhrs den almamı söyledi be randevu alamıyorum siz alabildiniz mi
Bet1 Buse__ylmzz07 İstanbul’da nasıl bilmiyorum ama Ankara da hamileler için randevu şart değil benim gittiğim hastanede sabah erken gidip sıra almak yetiyor
z2944 Aysehappymom asla bulamiyorum sebebini dun ogrendim koskoca istanbulda tek detayli yapan zeynep kamil ve gunde sadece 3 saat detayli bakiliyormus yani bu da maximum 10 hasta eder. Sabah saat 10da aciliyor randevu kaydi ben 9.55te hazir ediyorum tum bilgileri ama iki haftadir alamiyorum canim bende 🤷🏻♀️ Boyle giderse mecburen ozelde yaptiracagim zaten ultrason goruntusu vermiyorlar es kabul etmiyorlar bunlar da beni ozele iten diger sebepler
z2944 Sgkrkmz yok canim randevu bulmak zor ben alamadim normal kadin dogum hastaliklarina alabiliyorum ama antenatal polikliniginde detayli icin randevu alamiyorum yok🤷🏻♀️
Yagmurcmn Buse__ylmzz07 ilk önce kadındoğum size kayıt açması gerekiyor daha sonra perinatoloji bölümünden randevu alıyorsunuz her perinatoloji bölümü detaylı usg çekmiyor bilginiz olsun