Yildizim Hatice90 Lireac çatlak Kremini bir de bebek yağını kullanıyorum doktor tavsiyesi ile. 29+4 üm çatlamadım inşallah çatlamam da
Albatros3501 Hatice90 ne bulsam sürüyom bacım😂😂😂 umut fakirin ekmeği😁 alovera jeli sürüyom. Lierac sürüyom. Susam kantron badem yağları karışımı sürüyom. 😁
Eliiii Hatice90 bende 25+3 üm. Sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum henüz çatlama yok inşallahta olmaz ☺️ Ya birde birazda çatlayacagı varsa catlıyor sanırım ☺️☺️
Yildizim Hatice90 Açıkçası gitariste var mı bilmiyorum ben eczanede sormuştum bayağı pahalı idi netten sipariş vermiştim
031965 Bio oil kullanıyorum 17deyim zaten şimdi çatlamam da önlem almak şart diye kullanıyorum. Bundan sonra lierac a geçicem ben de doktor onu önerdi
Pinaryucel Shiffa home hindistan cevizi yağı neredeyse tüm bölgelere (bacak, popo, göğüs ve bel) karnım için lierac çatlak kremi her gün düzenli kullanım şart.. 24+4 haftalığım henüz hiç çatlağım yok,,, sizin hiç oldu mu ya da hangi ayda oldu?
Hatice90 Pinaryucel bende henuz 5 haftalik hamileyim. Catlaklarim baslamadan onlemimi aliyim diyorum 👍🏻
bhytkn Pinaryucel 30 dan sonra çatladım.ne sürersek sürelim çatlayacağı varsa çatlıyor.daha fazla çatlamamak ümidi ile 40 ı bekliyorum 😊😊
Pinaryucel Hatice90 kesinlikle alın derim sonra çözümü olmuyor maalesef cildi dışardan nemli tutmak kadar içerden de nemli tutmak şart bu yüzden bol bol su içmeyi de unutmayın :)
Yildizim Duce Aman Allahım🤦♀️Umarım çatlamam😂çatlasak da ne yapalım can taşıyoruz can🙄kendimi avuntma nedenim😂
Duce Yildizim sorma ayni dert bendede var canimiz var diyor esim bosver takma diyor takanda yok zaten 😄😄 onlar iyi olsun saglikli olsun yeter
EbruAA Badem yağı, uni mom, frei öl çatlak kremi dönüşümlü kullanıyorum cnm 29. Haftadayım henuz çatlama yok ama kaşıntı çok var
masisi Hatice90 bebeyağı kullanıyorum 28+6 yı henüz çatlamadım ama aklıma geldikçe haftada bir sürüyorum