mercimekkoftesi1 Aaaysee yaa bende de tam tersi kabızlık yaptığı için kullanmıyordum, bi de hamilelikte hemoroid çıktı çok zorlandım o yüzden bırakmıştım 🤦🏻♀️
yagizegemom Aaaysee yarın suni sancıyla doğuruyorum kuzum 🥹 bugün sancım çıktı açıklığım da varmış bakalım artık benim bebiş biraz iriymiş doktor beklemek istemiyor🥲
hzl040823 yagizegemom kaç kgmiş bebiş 🤔 sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim su gibi geçsin doğum anı🥰
Aaaysee yagizegemom zaten zamanı da gelmiş canım Rabbim kolay eylesin insaAllah sağlıkla kucağına alırsın,doğum hikayeni bekliyorum 😍🤍
hzl040823 Aaaysee bende 37 de acayip bel ağrısı çektim ya belim resmen çekiliyordu incittim de bebek odası temizleyecem diye nerdeyse 15 gün bel ağırsı çektim 🙄 enerjiye gelirsek 39. Haftaya girecem her yerim ağrıyor hiç enerjik değilim 🤔🤔
yagizegemom hzl040823 söylemiyor doktor 🥹 her seferinde bana soruyo en son kaç söylemiştim diye en az 3600 dedi ama daha fazla olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂amin çok teşekkür ederim 🌸
yagizegemom Aaaysee ayy inşallah aşkımmm teşekkür ederim 🙏🏻 banada pozitif bi şekilde yazmak nasip olur inşallah 🥹
hzl040823 yagizegemom Allahalla 3600 çok büyük değil bana da o civarda doğurursun dedi doktorum 🤔 4 kg ve üstüne iri diyorlar ama demekki öyle niye tam söylemezler ki🙄 rica ederim canım 🌸 yaz şöyle güzel bi doğum hikayesi motivasyon olsun bana da 🫣😇😇
yagizegemom hzl040823 3600 den fazla kuzum çünkü 3 haftadır aynı şeyi söylüyor bu bebiş hiç mi kilo almadı🙄 ayy inşallah kuzum dua edin bana🙏🏻🥹
Yagmurcmn 2 haftadır geçmeyen sancılar ağrılar sırf doğurucam evim dağınık kalmasın diye zorla toplama yapıyorum 38+5 🤷♀️