Aysel_krdg Aysunarican var gibi duruyor canım kan vererek netleştir varsa da çok yenidir 10 civarıdır değerin ondan böyle silik
ececelebi07 Aysunarican bende adetime 1 hafta varken yaptım aynı böylw çıktı canım hamilesin hayırlısıyla hemen kan testi yaptır düşük çıkabilir doktor bekle diyebilir endişe etme
Bircanyavuz270 Aysunarican bir kaç gün tekrar yap canım benimxe böyleydi negatif çıkmıştı kan ,,🥺😞🥺🤲🏻
turkuaz_ Bircanyavuz270 benimde böyleydı kan testi yaptırdım negatıf çıktı sonra pozitif oldu 1 hafta sonra
turkuaz_ Bircanyavuz270 adetin geçince yap 2 gün falan geçince bende tesaduf öğrendim yoksa nasılsa kanda negatıf çıktı diye hiç umursamamıştım aklımda bile değildi
turkuaz_ Teslimenursevil önce test yaptım çizgi vardı pozitif sandım gittim kan veremey 1.20 çıktı adete 9 gün vardı sonra kanda illaki çıkardi diye umudu kestim hiç umursamadım o sıra deprem olmuştu zaten heberleri falan izlemekten unutmuşum ( ilişkide yaşamadık deprem dönemi çok canım sıkkındı üzgündüm çünkü ) adetim 4 gün geçmiş eşimin doğum gunuydu bi an aklıma geldi niye adet olmadı im diye bi test yaptım yine çizgi çıktı kan verdik beta 1115 çıktı
Teslimenursevil turkuaz_ ne güzel ya bende erken gebelik testi yaptım adetime 7-8 gün vardı silik ama baya belli bi çizgi çıktı çok heveslendim sabah gidip kan verdim 0.60 çıktı şuan regl olmayı bekliyorum
Xname Var gibi duruyor ama kan vermek için adet gününün geçmesini beklemek iyisi bazen kimyasal olup adetle sökülüyor. Benimde silik çıktı adet günüm geçince kan verdim 206 ile öğrendim öncesinde hep silik çıkıyordu.
Aysunarican Normalde adetim hiç şaşmaz dı en az 25 en fazla 28 günde olurdum depremden sonra düzenim bozuldu o yüzden gecip geçmediğini de bilemiyorum
2minnosannesi_ @“Aysunarican”#p27101193var gibi duruyor kuzum bir kaç gün sonra tekrarla testini o da böyle çıkarsa kan verirsin ki bunda daha belirgin çıkacaktır sağlıkla kucağına al inşallah dualarım seninle 🤲🏻