Tugbaelif ben şuan 25 haftalık hamileyim beta değerim hiç düzenli 2 kat artmadı sürekli aynı yerde aynı saate yaptırdık artış var ama yeterli değildi 800 iken 1000 oldu sonra 1600 oldu derken kese göründükten sonra bebeği gördükten sonra hiç beta bakmadılar hep aklımda kaldı neden düzenli artmadı dış gebelik düşecek dediler sürekli 10 gün çok yıprandık ama diyorum ya 1600 ile keseyi gördü daha bakmadılar bile herşey yolunda bi sıkıntı olmadığını söylüyorlar tarama testlerim detaylı normal geliyor size tavsiyem bebek 6 haftalık olmadan hatta 7 bazen geç döllenme oluyor bendeki gibi gitmeyin doktora İnan o kadar gidip geldim kendimi yıprattım bebeği kabullenemedim hep düşecek alacaklar diye kürtaj kıyafetlerimi yanımda taşımıştım boş yere psikolojim bozuldu düşecek olan kendi düşüyor veya belirti veriyor doktorların o takiplerden tek baktığı şey kese yumurtalıkta mı tutunacak o zaman acil müdahale gerekiyor zarar verebiliyor onda da sancı belirti veriyor kısacası 7 haftadan önce gitmeyin tabi ağrı sancı yoksa