Selam kızlar, canım kızım bugün tam 8 günlük oldu❤️
Çok küçük doğdu 46 cm 2300 gram doğdu ve dahada kilo verdi. O kadar hevesliydim ki bebeğime kavuşacağım için, o kadar mutluydum ki ama şimdi çok ama çok zorlanıyorum bebeğimin beslenme sorunu var sütüm az geliyor ek mamaya başladık vs. Her yüzüne baktığımda ağlayasım geliyor, “ya onu koruyamazsam, bir şey olursa” düşüncesi asla kafamdan çıkmıyor.
Ben bir şeye çok bağlanınca çok sevince mutlaka bir şey oluyor ve bebeğimde de öyle olacak diye yavrumu gönül rahatlığıyla sevemiyorum bile😪
Tüm hayatımın tepetaklak olmasını geçtim zaten, hızlı hızlı yemek yemeler, tuvalete giderken koşa koşa gidiyor olmam, duşumu hızlıca alıp çıkıyor olmam, telefonlarıma sadece belirli aralıklarla bakıyor olmam beni acaba “hep böyle mi olacak” düşüncesine itti. Bi yandan bu bi yandan bebeğime bir şey olursa ne yaparım düşünceleri, çok fazla bağlanırsam acaba kötü sonuç alır mıyım düşünceleri derken kafayı yemek üzereyim. Sütümün gelmesi için stres yapmamam lazım ama düşündükçe ağlıyorum ve kendimi zor teselli ediyorum. Yaşadığım bu şey ne benim gibi olan var mı merak ediyorum..