Mirvaanizz Neroizm benim sürekli gittiğim doktorum var bana dedi ki yumurtalarımın dışı kalın olduğu için olmuyor dedi kist dediğimiz şeyde senin yumurta kabukların dedi kafam karışık yani ya
Neroizm Mirvaanizz zamanla olusup catlamayan yumurtalarinizdan oturu yumurtalik duvariniz kalinlasmis ve yumurta olgunlastirip disari atamaz hale gelmis olabilir. Hangi sehirdesiniz? Belki ikinci bir gorus almak icin baska bir doktor arastirip gitmelisiniz.
Mirvaanizz Neroizm İstanbul evlendiğimden belli 3 özel bi devlete gittim son olarak gittiğim iyi geldi
Neroizm Mirvaanizz baya da denemissiniz. Eger yakinsaniz Cem Önculoglu var Kozyatagi Acibadem’de cok iyi bir doktor. Belki ona da danisabilirsiniz.
Merry44 Mirvaanizz ovalationstest kullanin arti tel hamile kalma takvimi yükleyin bunlar da cok yardimci oluyor
Bernaderen Mirvaanizz canım bende klomenle kalmıstım bende kürtaj oldum 2. Ay olmak üzere doktorum bana inofolik combi verdi cok iyi bi ilacmıs tekrar kolay kalmamı sağlıycakmıs eğer olmazsa 6 ay dener sonra klomene geceriz ama bununla olucağına inanıyorum dedi onu deneyebilirsin
MnevverTZ Mirvaanizz Kan değerlerinizi ölçtürün ve eksik yada yüksek olan varsa onun için ilaç kullanın. Örneğin benim Demir ve d vitamini eksikliğim ayrıca prolaktin hormonum yüksek olduğu için hamile kalamıyormuşum. Bunun için dahiliye + kadın doğumun verdiği ilaçları kullandım ayrıca kendim eczaneden vitamin ilacı olarak decavit kullandım. 1 kutusunu bitirmiştim ki hamile kalmışım Rabbime şükürler olsun. Rabbim size de nasip etsin inşAllah. Moraliniz yüksek olsun hiç kafanıza takmayın
Mirvaanizz MnevverTZ düşükten sonra insülin değerim yüksekti şimdi normale döndü şuanda ise d vitaminim dğşüktü devit3 verdi onu kullanıyorum başka bişey YÖK Allah’a şükür 🙏🏻
Kaderyunus Mirvaanizz biliyorum canım bizzat yaşadım yatıp kalkıp bebek düşünüyordum neden olmuyor diyordum günleri sayıp eşimi zorluyordum o daha da stres oluyordu. Âmin darisi senin başına inşAllah hayırlısıyla en kısa zamanda 🤲
Gmziscn Mirvaanizz birgeneningünlüğü instagramdan ekleyin inceleyin sayfayı msj atın birçok kişi söyledikleriyle hamile kalıyor Allah kısa sürede bir bebek nasip eder inşallah sağlıkla😊
Pinky86 Mirvaanizz aklini biraz bebek dusuncesinden uzaklastirip hobilere yonel , mesela spor yap , seyahate cikin esinizle 😊 ben oyle kaldim. Ne zaman kafaya taktim, gunleri takip ettim, ovulasyon testi kullandim olmadi. 4. ayda bize merhaba dedi minigim 😊