Raflesya Adetim gecikti.Bulantı göğüs ağrısı kaşık ağrısı rahimde kasılmalar ara sıra bıçak saplanır gibi.10 gün gecikti.Dün gece test yaptım çıkmadı birşey.Ne yapmalıyım böyle olup gebe kalan yada regl olan oldu mu?
Rabiakltk5 Raflesya benim de 3 gün gecikti ama ben şuan istemiyorum hazır değilim 2 kaybım var tedavi olmam gerekiyor test yapmaya cesaret edemiyorum
znkara Raflesya benimde gecikmenin 3. Günü kasıklarımda ve rahmime inen sızı var göğüslerim ağrıyordu bu zamana kadar şuan yok idrar testinde çıkmıyor yarın kan vericem
Raflesya Rabiakltk5 Benimde 3 kaybım var çok üzücü sizi en iyi ben anlarım.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Normalde hiç gecikmem olmaz 3-4 ay önce 1-2 gün arası gecikme olmuştu o kadar onun dışında hep gününde olurum
Raflesya Humeyra16Selim Bende öyle düşünüyorum önceki gebeliklerimde adet tarihimden önce öğrendim hep bu 10 gün oldu çıkması lazımdı olmadı bi 5 gün daha bekleyeyim teşekkür ederim
znkara Raflesya valla testte çıkmıyordu adetimde gecikmişti çok sinir bozucu bir durum ben olduğuma sevindim valla 😂
Raflesya znkara Ben 3 düşük yaptım çok istiyorum anne olmayı.Ama bu ay bende istememiştim migrenim var bir sürü ilaç kullandım normalde kullanmamaya özen gösteriyorum.Ama 10 günde gecikince ilk defa tamam gebeyim dedim.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah gönlümüze göre versin 🥰
znkara Raflesya amin inşallah allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur vardır bir bildiği ☺️ hayırlısı olsun hakkımızda 💖
Raflesya ladyax Daha önce 3 gebeliğim olmuştu 9–10 hafta arası sonlandı hep ama onlarda da vardı bulantım normalde de bulantısı olan bir insanım gebelikte artıyor ama gebe değilmişim adet oldum teşekkür ederim🥰