yaseakgc_bakar Mide bulantısını giderecek bir ilaç var mı? Veya herhangi bir besin var mı? Artık gerçekten zorlanıyorum bu 4 gündür yaşıyorum bulantıyı6 haftalık hamileyim.Herkes çok erken başldığını söylüyor bulamtışarımın.
Churcill yaseakgc_bakar prilam kullandım ben bir süre. İyi gelmişti. Onun dışında sabahları zencefilli su limon galeta gibi kuru gıdalar iyi geldi.
Akmelkee yaseakgc_bakar her gece iki tane prilam içerdim dokuz ay boyunca kustum nerdeyse şimdi doğum yaptım herşey unutuluyor sağlıkla gelsin bebişin 🥰
imos4343 yaseakgc_bakar 30. Haftaya kadar mide bulantısı çeken biri olarak prillam Dr. Kesinlikle o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum doktorunuza danışın ve bir an önce başlayın bence 🥰
xbebegimx yaseakgc_bakar benim de 6 haftalikken basladi doktor prilam verdi ama anlık geciyor yine devam😥
Gzmmm123 yaseakgc_bakar prilam iste canım doktorundan bide gece iç gündüz uyku halsizlik vs yapıyor aklında bulunsun benimde 6.haftada başlamıştı 14de falan bitti 🫠
yaseakgc_bakar Gzmmm123 yarın randevum var kalp atışlarını duyucaz inşallah allahın izniyle dediğin ilacı yazdıracam doktora inşallah iyi gelir ya çok teşekkür ediyorum ❤️
yaseakgc_bakar Akmelkee benim annem de öyleydi en küçük kardeşimde hatta hepimizde böyleymiş inşallah ona çekmemişimdir ben kusamıyorum kussam rahatlicam kusamıyorum ki inşallah rahatlıkla geçiririm hamileliği 😰
Sumyduman yaseakgc_bakar ben de kusamıyOrum ne yazık ki. Ama kızımda elma ve şeftali yerdim uyanır uyanmaz onlar beni kustururdu başlarda değil ama ilerleyen zamanlarda. Bu sefer prilam kullandım sayesinde hiç kusmadım zaten kusamıyorum da ☺️
yaseakgc_bakar xbebegimx inşallah geöer bir denicem vence herkeste farklı etkiliyordur bakalım denğcem canım 🤷🏻♀️
Zehross03 yaseakgc_bakar prilam deneyin işe yaramazsa zofer mecbur kullanırsınız doktorunuza söyleyin tabi 5 te başladı 13 hala devam