Birtanesi84 Kızlar Doğum tarihiniz ne zaman ?? Bugün doktora gittim ve 6+2 haftalık olduğumu öğrendim Ne değişiklikler var sizde Hadi sohbeteee
Aslannnn Birtanesi84 ben saha cok yeniyim yaa 4 haftalik 2 gün önce gebelik testinde pozitifi gördüm daha kan vermedim 😄😐
ElmasSs Birtanesi84 benimde 6+0 ilk doktor kontrolüm yarın iki üç gündür midem karışıyor ve acayip bir şişlik hissi var bakalım hepimizin hakkında hayırlısı:)
Bsrakzmn Birtanesi84 7+1 olduk tahmini Doğum 23 Haziran dedi doktorumuz sabahları bulantım çok oluyor çalışıyorum öğlen yemek yiyemiyorum bulantıdan akşamları bir sorunumuz yok gayet iştahlıyız😃ha birde iş yerinde bol bol uyukluyoruz 😁😁😁
eminesbr Kızlar benimde yarın kontrolüm var ve inşallah bebişimi görür kalp atışını duyarım bide bu arada 6+5 im bugüne kadar hiç lekelenmem olmadı ama bugün çok azda olsa geldi ve korkuyorum bişey olmasın tecrübelilerden deneyimlerini paylaşmasını istiyorum 🙏
anneeylul bende suan 6+4 oldum Hayirlisiyla.. Bugun biraz yurudum diye mi yoksa regl dongum bu tarihe denk geldigi icin mi bilmiyorum ama hafif agrilarim var belimde ve kasigimda:(
eminesbr songul123 kahverengi şeklinde ama mesela bugün hiç gelmedi dünde kalp atışlarını duyduk çok şükür önümüzdeki cumartesi tekrar gidicem
songul123 günaydınnnn kızlar 6+6 den hepinize sevgiler teyzeleri 😋 lekelenme ve halsizlik harici ne bi bulantı var ne birşey bu nasıl hamileliktir bilemedim 😭 keseyi görduk çok şükür fakat kalp atışı için 8. haftada gelmemi söyledi doktorum sabırsızlanıyorum 🙈 30 haziranda doğum insallahhhh🤰
Aysebkr1258 songul123 ay bırak olmasın kız bende eşime diyorum ki benim hayalini kurduğum hamilelik bu değildi herşey çok güzel geçecek miğde bulantısı kusma olmucak diyordum ama tam tersi oldu 😭 bizde 6+4 üz bugün çok şükür 😊
Mrv68 songul123 maşallah valla, ben bulantıdan duramıyorum, sürekli halsizlik baygınlık hissi hiçbir şey yiyemiyorum çok zorlanıyorum haline şükret lütfen.
Ecok songul123 Canım haline şükret günde 3 kez kusmadan toparlanamıyprum yediğim hiçbirşey midem de durmuyor yutmamla wc ye koşmam bir oluyor inanılmaz zor bi durum 😞