yesim-1 Son adeti 24 şubatta oldum. Kaç gündür kaset test yapıyorum negatif çıkıyor Şimdi kan versem gebelik çıkar mı
yesim-1 yesim-1 şimdi özel bi yeri aradım kan verirsen yarın çıkar sonuç diyor şehir hastanesine gitsem orada kaç saate çıkar acaba bilen var mı
fizikcianne yesim-1 acilde kan verirsen gebelikten şüpheleniyorum başım dönüyor midem bulanıyor dersen yaparlar. Acilde sonuç 2-3 saate cıkıyor
Betbet98 yesim-1 aşırı mide bulanntım baş dönmem var ilaç içemedim diye biraz abartırsan belki acil beta hcgne bakar yoksa aciller gebelk kanı almıyormuş
adatuna Yazmelegi_ acilleri böyle durumlar için kullanmamak lazım bence, adı üzerinde acil. Gerçekten durumu acil olan insanlar var ve hak yememek lazım. Özellikle devlet acilleri.
MerveSinan yesim-1 saglik ocagindaki gec cikiyor.1 gun sonra falan.Yerinizde olsam acile giderim karnim agriyor derim.Doktor gebelik suphesi var mi diye sorar.Bilemiyorum dersiniz.Beta hcg ister.1. Saate de sonuc cikar e nabiza düser.Direk gebelik testi yapcam dediginizde polikinlige gidin derler.Ama bir sikayet uzerine olunca yapmak zorunda.Cunku gebelikten emin olmadan herhamgi bir tedavi uygulayamazlar.