999999 Bu gun test yapdim silik cikti . Adetime 3 4 gun var kanamam basladi adet agrisi gibi agrimda yok Ve sabahdan davam ediyor
arirangg 999999 Adete 3-4 gün kala olan kanama genelde yerleşme kanaması olur. Ama adet kadar yoğun olmaz. Kan vermeniz gerekiyor
262223-- 999999 bende üstüne gördüm adet günü lekem geldi 2.3 gün devam etti kahverengi şekilde 1.2 damla bile değildi yerleşme kanaması olmuş
Mrl-1gvn arirangg Benimde adetime 9 gün kala ilişki sonrası kanamam oldu sonra adet olmadım kan geldiği zaman da test yaptım negatif adetimi 6 gün geçti Gine test yaptım gine negatif acaba bı hastalik mi var diye düşünmeye başladım 🥴🥴🥴
Birglbiray Kanamanız yoğunsa doktora gidin acil bi şekilde bence yerleşme kanaması yoğun ve çok olmaz bir kaç damla şeklinde olur ama yoğun yaşıyorsanız problem yaşamamak adına doktora görünün en azından ne olduğunu bilirsiniz
Mrl-1gvn Birglbiray Yok yoğun bir kanamam olmadı ilişki sırasında gördüm daha sonra 2 3 gün damla halinde kanamam oldu adet kanaması gibi olmadı