Sevval0308 Kızlar adettendir 99 göre göre çok şükür bizde düştük 99 a güzel kızımla 🥰😍🥹 bundan sonra nasıl geçiyor neler yaşadınız kızlar hadi konuşalım😍😍
Leylaates Sevval0308 dahada çok arttı malisef bacak ağrısı ve sırt ağrısı bende de vardı ama daha da çoğaldı malisef neyse çekeceğiz sonu güzel olur inşallah
2309 Sevval0308 son 78 😇 çok ağırlaştım ben haraket etmek zorlaştı. Çok hızlı geçio dediler ama benim normal hicde hızlı deil
Zeynep_1997 2309 bizimde son 77 sağlıkla gelsinler inşallah tabi sezaryan filan olmazsa yada beklemezse bazen 40+ ları görüyor
Sevval0308 2309 aslında bende karnım çok çıkmamasına rağmen kendimi çok ama çok sismis hissediyorum :/
Sevval0308 Zeynep_1997 inşaallah hayırlı zamanda gelirler de insan da çok.beklemek.istemiyor bir an önce hayırlısıyla kavuşmak istiyor 💚
Zeynep_1997 Sevval0308 bende aynı karnım 4 aylık gibi duruyor aslında görenler hatta kilo sanıyor çok kilo almışsın diyorlar bence de eğer gelmezse sezaryen olursa istiyorum çünkü şekerim bir tık yüksek
Sevval0308 Zeynep_1997 rabbim gönlümüze göre versin kuzum 🥰 ben sezeryandan korkuyommm ama kaderde ne varsa gorulecek