mucizemizibekliyoruzz Smyydmr benimde öyle. Hatta doktora gittim bugün kasılmalarım çıktı ama sancı yok. günde kaç defa kasılıyordur? 10u geçiyorsa doktorunuza haber verin
Smyydmr mucizemizibekliyoruzz bugün çok oldu sanki bebek çok sert hareket yapıyormuş gbi. Zaten bebeğimin hareketleri de azaldı.
goncacan mucizemizibekliyoruzz ben 35 haftaligim günde 10 defadan cok daha fazla kasılıyor ve doktor sorun görmedi. Nst de 3-4 kez yüzde 80e vuran sancilarim varken nst sonucuna da iyi diyor 😁
Bskrt Smyydmr bence gidin korkutmak istemem ama burda okudum geçen gün. Bebek kasılıyormuş sürkeli bi anda kanaması olmuş. Plasenta ayrıldığı için bebeğini kaybetmişti
Smyydmr goncacan @mucizemizibekliyoruzz ben bugün çok yürüdüm ve plates topuyla egzersiz yaptm. Yordum kendimi sanırım ondan oldu. Bir iki saat dinlendim şimdi kasılmalarım azaldı çok şükür 🤗 İnsan ister istemez korkuyor. Zaten kontrolüm var gidicem doktora teşekkürler...
goncacan mucizemizibekliyoruzz benim doktor aşırı rahat sanırım ya da doğururken böyle olmuyor 2-3 dakikada bir ağrılı kasılmalar oluyormuş.
goncacan mucizemizibekliyoruzz erken doğum riski vardı haftamiz ilerlediği için dogarsa da doğsun diye düşünüyodur artık belki 😁