Sibel_72 oozgenur kadın doğuma gidin ama siz dahiliye içinde randevu kesin kilo ya da kabızlık yaşıyorsanız
oozgenur Minigininannesi arayip sordum ama ureme sagligi diye bolum söylediler bana adetin 2. Gunu gelin esinizle diye bende emin olamadim
oozgenur Sibel_72 kilo sorunum var onun icin baska hastanede ve diyetisyen esliginde ilerliyorum ana bana ureme sagligi bölümüne gidin dediler
sutlaacc oozgenur ben üreme sağlığı bölümüne randevu almıştım. Doçent yavuz hoca var ona gittim her detayı tek tek sorup muayene etmişti. Aşılama yapılacaktı bana ama hamile kaldım kendim gerek kalmadı. İyi bir doktordu ama.
oozgenur sutlaacc randevu vermiyolar canim direk esinizke birlikte sabah erkenden gelin diyorlar oyle mi gideyim
sutlaacc oozgenur alla alla ben telefon ile üreme sağlığına bağlanmıştım yavuz hocaya randevu almıştım. Öyle denedin mi?
oozgenur sutlaacc ne zaman gitmistiniz siz en son tabi nen aradigimda 2 3 ay oldu bugunde arayip sormuyorum pazar oldugi icin
oozgenur Ben hastaneyi aradim dedim gebelik isteginicin kadin dogumdan randevu almak istiyorum diye ureme sagligi bakiyor adetinizin 2. Gunu erken saatte esinizle birlikte gelin dediler bana