Deniiz Tek arter benim bebeğim de şuan 34 haftalık kilosu normal ilerliyor. Üzülme ilerleyen haftalarda kilo alımı fazla oluyor. Gelişim geriliği yoksa zayıf bir bebek olması önemli değil bence sağlıklı olsunda.
Hamalp Deniiz evet önemli değil kiveze alınmasın da. Sadece birkaç gün geri gidiyor oda normaldir insAllah. Erken doğum vs bisi dediler mi
Deniiz Hamalp benim rahim ağzı kısalığım var o yüzden progestan kullanıyorum. Ama kordondan dolayı erken doğum riskinden bahsetmedi doktor. Kiloyu etkileyebilir dedi.
Alparslan22 Hamalp üzülmeyin bende bugün kontrole gittim 18+5 olduk bebeğin kilosu 255 gr iyi dedi doktor bence sizinki de iyidir inşallah çünkü bebek son ayında daha çok kilo alıyor derler
Hamalp Alparslan22 masAllah sağ salim sağlıkla gelsin. Allaha bıraktım o ne derse artık.. Kuzenim doğum yapmış ona da ömür iliği açıkta demişlerdi öyle doğmuş bebek kız demişlerdi erkek doğmuş. Dua edin annesinin kucağına sağ salim gelsin nolur
Alparslan22 Hamalp Amin amin hepimizin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim kuzeninize de tüm hamile kardeşlere de
kuzeycikkk Hamalp ben de 20 haftalığım cumartesi gittim 430 gram boyuda 21 cm erkek bebek canım ama benim ki bir hafta ileriden gidiyormuş sorun yok her şey iyi dedi
Symaaas Hamalp çok geçmiş olsun korkulacak birşy yok arkadaşımın bebeğife öyleydi şuan gayet sağlıklı ben 20 haftalığım 20*1 de gittik 320 gr canım bebekten bebeğe değişir
Hamalp Symaaas evet anne baba olarak da minyonuz 3.bebegim olacak diğerleri 3 buçuk dogdu eksik olsun da bizimle olsun