Hamalp güzel annecim nolur üzülmeyin, ekstra durumunuz varmış o yüzden sıkıntı yapmışsınız kusuruma bakmayın nolur ben onu bilmediğim için moral vermedim, kendiniz kuruntu yapıyorsunuz sandım çok özür dilerim. Sizden tek ricam nolur stres yapmayın üzülmeyin ben iki aydır çok zor zaman geçirdim çocuğumda sıkıntılı bir durum çıktı mahvoldum gerçekten kendimi yedim bitirdim ağlamaktan harap oldum. Sonra dedim ki elimden bir şey geliyor mu? Hayır. Bir şey yapabilir miyim düzeltebilecek? Yine hayır. Sadece elimden dua etmek geldi, herkesten dua istiyorum şimdi sağ salim kavuşalım diye. İslam inancındaysanız eğer şu ramazanda evladınız için yapabileceğiniz en güzel şey dua etmek bol bol dua edin sahur vakti namaz vakti hep dualarınızı edin, sağ salim kucağınıza almanız için canı gönülden dua ediyorum ben de inşallah sağlıcakla kucağınıza alacaksınız, bazen Allah bizleri daha çok huzuruna istediği için dert veriyor diye düşünmek iyi geliyor nolur öyle düşünün. Güzel şeyler düşünün hiç hastalık durumunu düşünmeyin Allah’ın izniyle sağ salim kucağınıza alacaksınız bu günleri düşünüp nasıl da üzmüşüm kendimi boş yere diyeceksiniz inşallah ♥️