Kızlar merhaba
Ben 15 haftalik hamileyim ilk başlarda progesteron kullanmıştım fakat Bayadır kullanmıyordum bi sıkıntı yoktu
Pazar gecesi esimle ilişkiye girmiştik hafif kanamam oldu doktora gittik hemen doktor da rahimde biraz yumuşama olduğunu fakat önemli bir şey olmadığını ilac falan kullanmama gerek olmadigini söyledi bir kaç güne geçer dedi
Sürekli kasiklarimq ağrı giriyordu 2 gün sonra başka doktor a gittim progestan a baslayalim dedi ağrım olduğu için bir iğne vurdu ve serum verdi o gün hastaneden gelince ağrılarım devam etti ama ertesi gün kalktığımda hiç bir şeyim yoktu uzandım baya öğleye kadar sonra bir şeyler yemek için mutfağa girdiğim de birden yoğun bi kanama başladı evde tektim eşimi aradım ambulans çağırdı hemen hastaneye gittim bebekte bi sıkıntı olmadığını ama düşük yapıyor olabilecegimi söylediler hastanede iğne de vurmadilar 2 gun once vurulduğum için 1 gün yatıp çıktım hastaneden yapacak bi tedavi kalmadı dediler şimdi evdeyim ağrılarım ve kanamam baya azaldı ama ayağa kalkmaya korkuyorum böyle bi durum yaşayan var mı acaba doğuma kadar sürekli yatmam mi gerekecek bilmiyorum