4mevsim_1anne Nurse harveyse cok iyi dediler aldim ve hiçbir jse yaramıyor cocuk uyumuyor daha çok ikiniyo agliyo kakasını da yapamıyor başka önerisi olan varmi metsil biraz iyi geldi ama oda öyle aman aman deil
Bahar2210 4mevsim_1anne birde harvesy bizdede ise yaramıştı sammsimplex işe yaradı eczaneye sorabilirsin ben bir nurse harves bı samp simplex veriyordum
Sahreyldrm 4mevsim_1anne çok geçmiş olsun çok zor dönemler, alabilirseniz sab simplex ve biogaia alıp birlikte kullanmanızı öneririm kolik bebeğim vardı en güzel bu ikili etki ediyordu, fiyat olarak biraz pahalı ama rahatlatıyor bebeği bı nebze
defneemom 4mevsim_1anne yok canım bu yenidoğan içinmiş 28. güne kadar. nasıl besliyorsun benim kızım mama verirken çok sancılanıyordu mamayı kesmekte iyi geldi mama veriyorsan onu da değiştirebilirsin
Armin-Guney Bağırsak için probiyotik kullanabilirsiniz. Yani gaz damlası + probiyotik öneriyor genelde doktorlar, bagirsaklar daha sağlıklı çalışsın diye . Biogaia ve sab simplex kullanabilirsiniz
Sahreyldrm 4mevsim_1anne ben 3 sene önce kullandım kızım çok sıkıntılı bı bebekti biogaia 5damla 2 kez, sab simplex 10 damla 3 kez veriyordum ama yine sorun doktorunuza veya eczacınıza
Eemoom 4mevsim_1anne sabaimplex tek fayda eden damla oldu bizde. Denemediğim damla kalmamıştı nerdeyse. Gazlıydı kızım bayağı. Ama ilaç gibi saati saatine vermek lazım bu damlaları. Yoksa işe yaramıyor. Sizin de beslenmenize aşırı dikkat etmeniz lazım. Gaz yapan şeyleri tüketmemek lazım bir süre. Kendinizi de sıcak tutmanız gerek. Ayaklar özellikle. Üşütünce dikkat ediyorum gaz yapıyor hemen bebeğe de. Aynı zamanda bebeğinizin de ayaklarını sıcak tutmanız lazım. Ek olarak kiraz çekirdeği kemeri almıştım ben. Isıtıyordum karnına bağlıyordum. Gaz damlası verip biraz da masaj yapınca güzel gaz çıkarıyordu. Birde korkmaz yapabilirseniz tuvalet pozisyonu güzel gaz çıkarttırıyor. Bebeğin sırtını karnınıza dayayıp ayaklarından tutacaksınız sanki tuvalete tutuyormuş gibi. Hafif hafif sağa sola sallanıp aşağı yukarı oturur gibi hareketler yapacaksınız. Sonra pırt pırt sesleri 🙉