Gulcangzl16 Kızlar adetime 7 gün var betam dün 1.20 çıktı olmasa Buda çıkmazdı diyenler de var. Bir çocuğum daha var ama insan unutuyor yani. Bilgisi olan yada yaşayan??
Egemenkadris Gulcangzl16 Negatif canım üzgünüm ama adetin geçerse yeniden ver istersen en sağlıklı değer (7 ve üzeri olarak) kabul ediliyor
Hnfe_sltan0332 Gulcangzl16 bnmde adetten 1 hafta önce vermiştim 0.90 çıktı adet günüm 18 bekleyin bence
minikmucizeemaak Glsm16h Bende:) Ben 2 gün sonra verdim 12.58 e çıktı ama arkadaş kanı tekrarladı dün bidaha 1.20 idi o 2 gün geçmeden tekrarladı 1 günde inşAllaj güzel haberler alır ❤️
busebusrayilmaz Glsm16h gerçekten mi yorumunuz umut oldu aşılama sonrası 9. Gün kan verdim 1,20 çıktı hep 0 çıkardı ne kadar süre sonra kan vereyim
Gulcangzl16 minikmucizeemaak bugün teste gitmedim canım ya cesaretimi kaybettim. Birde acilden girdim girişte ki adama da uyuz oldum sis zaten test verdiniz yine mi vereceksiniz diyor. sanane yani dimi
minikmucizeemaak Gulcangzl16 Ay parasıyla vermiyor muyuz kime ne ilgilendiriyormuş, bekle bakalım bir kaç gün canım evde idrar testin varsa yap koyulaşmış mı ona bak