_tuuggcce_ Merhaba kızlar, bunların içinden kullanıp hangisini tercih ettiniz? Memnun kaldınız mı? Başka bir model varsa memnun kaldığınız onları da yazabilirsiniz. 🫶🏻 Bu arada bel fıtığım var. Bu yüzden arabanın hafif olması benim için önemli. 🙋🏻♀️
yagmur_byd _tuuggcce_ ben chicco nun baston modelini aldım travel sistemler çok kaba sıkıntılı olduğu için araça sığmıyor maalesef
hayatisigi Joie muze aldık memnun kalacağımızı düşünüyorum. Port bebeli olmadığı için 3-4 yaşlarında da gerekirse kullanabiliriz. Puseti de var. Açıkçası fazla para vermek istemedim. Ama bebek arabası 10-11 kilo civarı. Hafif diyeni gördüm. Bense kolay taşıyabileceğimi zannetmiyorum. Genelde de arabalar bu kilodalar. Eğer rahat taşımak istiyorsanız 5-6 kiloluk modeller olabiliyor ama pahalılar.
_tuuggcce_ hayatisigi bende dün bu arabaya baktım ama sürüş denemesi yapamadım maalesef. Beğendim. Özellikleri de güzel aslında. Puset çok önemli değil çok kullanılacağını düşünmüyorum. Belki ilk zamanlar. Ama evet, 11 kg kaldırabilir miyim merdivenden indirebilir miyim o yönden kararsız kaldım 👍😅
FcsjM Baby2Go 2215 Pegasus Cabin bebek arabasi modeline bakın çok güzel ben dün bir mağazada baktım adam üzerine oturdu sağlamlığını göstermek için 😊 hafif ve konforlu ben onu alicam mesala tek tuşla kapatma tam yatan içi geniş bir bakın netten derim. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.😇🥰🙋♀️
hayatisigi _tuuggcce_ puset özellikle ilk aylarda daha güvenli aslında. O nedenle almışken pusetli olması ve bebek arabasının da uzun süre kullanım imkanı verecek bir model olması önemliydi. Daha hafif olsa iyiydi tabi ama yapacak birşey yok aldık😅 Kabin boy bebek arabalarına bakın isterseniz. Yukarda Baby2go yazan civilde oluyor sanırım
_tuuggcce_ benaslindayohum evet, normalde bende bunu duyduğum için travel bakmıyordum ama bu baktığım modele iyi diyorlar ondan sordum 🫣
benaslindayohum _tuuggcce_ ister istemez travel ağır, apartmanda yada yaşadığın yerde eve merdivenlerden çıkarcaksan kabin yada baston bak ki fıtığını tetiklemesin zaten bi kolunda da bebeğin olucak, 4 kat travel çıkarıp indiriyordum sonunda isyan ettim 9 aylıkken gittin kabin aldım iyiki almışım ben ucuza kaçtım çok sağlam değil ama işimi gördü ya dünyalar benim oldu 😁