Birogretmenn 27.haftadayım ama şu 4-5 gündür hareketler çok azaldı. Bu haftalarda normal mi yoksa bir sıkıntı mı var acaba çok tedirgin oldum😔 yarın gideceğim doktora ama size de sormak istedim
-Naz- Birogretmenn ben şuan 24 haftaligim 1 ay önce falan gittim doktor normal dedi yorgunluktan olabilir dedi
Eylulkelebegi Birogretmenn normal diye düşünüyorum benim de 27. Haftada öyle oldu 28 de yavaş yavaş başladı şimdi 29dayım iyi yani
ymrcfr Birogretmenn bende 27 haftalığım ve dünden beri benim de azaldı korktum bende şimdi içim rahatladı biraz bu haftalarda böyle oluyor demek ki
Aysegulinanc Birogretmenn 24/25 haftalarda çok hareketliydi 27 de benim de duruldu sonra 28 de tekrar başladı suan 29+2 yiz sürekli hissediyorum dert etme canım hareketli say gün içinde ufak ufak hissetsen de yeterli birde kendini de yorma dinlen tatlı ye o zaman çok hareket ediyorlar
Birogretmenn Eylulkelebegi içim rahatladı valla çok tedirgindim kaç gündür bir de düzelir diye bekledim doktora da gitmedim ama yarın gitcem artık yine de
Eylulkelebegi Birogretmenn git tabiiki aklında kalmasın burdaki postları da oku bak ben öyle yapmıştım rahatladım genelde oluyormuş bu haftalarda uyku modunda oluyormuş minikler, sağlıkla gelsinler ❤️
123k321 Merhabalar 27+5 deyiz iki gündür hareketleri çok baskın değil arada sırada minik minik hissediyorum sadece normal midir ve inanılmaz bir uyku halsizlik yaşıyorum 1 haftadır böyle uyumak kalkmamak istiyorum
Birogretmenn 123k321 canım aynı şeyler yaşıyoruz şimdi hastanedeyim doktora sorup sana da söyleyeceğim
Birogretmenn 123k321 canım benimki aşağı doğru dönmüş yüzünü o yüzden hissetmiyor olabilirsin dedi doktor. Halsizlik normal dedi. Seninki de belki öyle dönmüştür
123k321 Birogretmenn aa çok teşekkür ederim çikolata vs yedim bi yarım saat bekledim ufak tefek hissediyorum ama hala tam anlamıyla değil bakalım umarım normale döner ❤️