Kbr3417 havvasutcu hocaya gore degisiyor ama hic blmiyorum cnku ben banka calisani oldugm icin herhangi bir odene yapmdm
Haticelisa Kbr3417 masaallah gozunuz aydin. Birinci dogumum mecburi sezeryan oldu simdi ikinciye hamileyim normal cok istiyorum Allah nasip ederse.. sizinki gibi kolay olsun amiin .. banada dua edin🥹🥹❤️
2oglusannesi Kbr3417 ay maşallah ne güzel. Peki kanı görünce ne hissettiniz? Ben çılgına dönerdim sanırım yaa🥲
Kbr3417 2oglusannesi kucuk bi korku :) sonra esim cok panik ona belli etmemek icin sakince cagrdim ve dedm ki biseyler olmadiysa bile bseyler oldu 😂 iste ebe destegi almam orda cok ise yaradi bizi acayp sakinlestirdi fotograf istedi normalde anlams dogum olacagini ama bi kontrole gidelm falan dedi :)
[silindi] Kbr3417 yaa ne güzel bi doğum hikayesi darısı bizlerin başına amin 🙏🏻 ✨ 🥰 bebişiniz tam kaç haftalık , kaç kilo doğdu acaba bide tam doğru ıkınmayı nasıl yaptınız en zor korktuğum kısım ıkınmayı yapamazsam ya
Kbr3417 [silindi] tesekkur ederim daha guzelleri sizin olsun :) 38+5 te 3530 gram olarak dogdu :) yapamamaniz o kadar mumkun degil ki ☺️ cnku bebek kendini ittriyo anliyorsunuz bide o an boylr kavusma hissi geliyo hep icimden zaten 10 saniye dayan dedim :)
Eylul_sare Kbr3417 çok teşekkür ederim çok incesiniz cevapladığınız için çok sağolun ❤️ rabbim hep sağlık sıhhat huzur nasip etsin ailenizle sizlere🌸
Fatma027 Kbr3417 Bir şey sorabilir miyim canım 🤗 bu sancı geldiğinde sadece nefes mi tutuyoruz tuvaleti yapar gibi olan ıkınma nefes tuttuğumuzda mı yapılacak 🙈
Esraesra08 Kbr3417 bence çoğu kadın doğum esnasında kaka çıkacakmış hissi verdiğinden çıkmasın diye ıkınamıyor olabilir ama böyle paylaşmanız tecrübenizi bizler için çok iyi oluyo teşekkür ederim sağlıkla büyüt bebişini darısı başımıza 🥰
Novamom_ Muhibbi bağırarak çığlık atarak nefesini boşa harcarsın ve kendini çok yorarsın her sancın geldiğinde nefes alıp ağzını kapattın son gücünle ıkınıcaksın kabızmışcasına
Muhibbi Kbr3417 ay çok güzel bir doğum hikayesi. Doguma günler kala okumak yuregimi ferahlatti. Umarim bizim de dogumumuz boyle guzel geçer ☺️🥰
Kbr3417 Muhibbi amiiin insallah daha guzeli olsun icinizi ferah tutun kavusmak yakin hic kotu seyleri dusunmeyin size guvenmeyen varsa da dinlemeyin :)
Kbr3417 2oglusannesi fulya batuhan karasin ‘ebefulya’ instgrm adresi de :) orda da 23 martta paylastgi benim :)
2oglusannesi Kbr3417 ay baktım maşallah çok güzel bir ailesiniz 🥰 özelde mi Doğum yaptınız ne kadar ücret ödediniz sorsam ayıp olurmu bide ebe ücreti ne kadardı 🤗