Novamom_ Kbr3417 evet doğru ıkınma ve ebeleri dinlemek çok önemli gerçekten bende 14:20 de doğumhaneye alındım hazırladılar falan derken 14:27 de kızımı kucağıma aldım beni hazırlamalarıyla beraber 7 dakika sürdü 3 nefes derler ya tam olarak öle doğurdum sdece doğru nefes ve ıkınma önemli olan
Kbr3417 Novamom_ kesinlikle yillarca bagrmali cigirmali dogum izlettiler hic oyle bsey degl dogru yonlendirme, inanmak ve sakin kalmak onemli :) ben de en son aglayacagm falan dedm ikinmam gecnce gulmeye basladim doktorum sen aglayamazsn dye guluyordu :)
Aysenurgg Kbr3417 gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza. Bundan sonrası da sağlıkla mutlulukla ilerler inşallah. Doğru ıkınmadan bahsetmiştiniz, vereceğiniz tavsiye var mıdır?
Kbr3417 Aysenurgg ikinma tam olarak soyle dusunun ayni anda hem buyuk hem kucuk tuvaletiniz var ikisini de cikarmak istyorsunuz :) bebek zaten baski yapiyor diye var o geldigi an zaten max 20 saniyeniz var oncelikle bnu dusunun sonra brnunuzdan derin bir nefes alip tutarak icinizden 20 ye kadar saymaya calisin zaten 10-13 arasi bitiyo sanci :) sonra yeniden bi kac dk sonra geliyor yine aynisi :) bundan max ben 13 kere falan yaptim Dogduzaten :)
Kbr3417 Ozlemiskndr bi hafta once 3518 gram di hatta dogum yapmasaydim o gun kontrole gelecektim korkuyordm ya cok kilo aldiysa dye :) 3530 dogdu ve inandim ki ultrasonla 4 bile deseydi 4 olmicakti yanilma payi var ultrasonun kendimizi bosuna korkutuyoruz
gamzeliyarim28 Ay ne güzl maşallah yaa😍😍 şu doğru ıkınmayı hep söylüyorlar tam olarak nerede nasıl yapmak gerekiyor En doğrusu için??
Gizemlibirisi Kızımda çok güzel bi doguk yapmıştım bu ondan da güzel olmuş.simdi oğluma hamileyim korkuyodum oğlan çocuk zor olur diye ama maşallah size .valla kendime güvenim geldi 😌
Kbr3417 Gizemlibirisi kesinlikle once kendimize guvenecegiz ki siz bi kere yasamissiniz bu ondanda guzel olacaktir eminim :)
Ozlemiskndr Kbr3417 sevindim yaa bende 3300 ve 3 kg doğdu bebişlerim fazla olursa zor olur diye tedirgin oluyorum
Kbr3417 etkafa ben dusta baylcak gbi olan insanim demeyin oyle :) bi ara nefes alamiyorum ben falan dyordum ebem dondu dedi ki e konusuyoruz ya :)
Humeyraeslem1 Kbr3417 Maşallah çok güzel bir doğum olmuş gerçekten benimde tahmini 19 gün kaldı biraz korkmuyor değilim ama inşallah sizinki gibi kolay ve güzel bir doğum olur🤲💕
binnur64 Kbr3417 ne güzel bi doğum nasip etmiş rabbim, inşAllah bizlere de acısız ağrısız kolay doğum nasip etsin 🤲🏻 evladınız da hayırlı evlat olsun inşAllah, rabbim analı babalı büyütsün 🤲🏻🤍🤍
Gulsahakdag Kbr3417 maşallah hayırlı uğurlu olsun benim de fobim o ıkınma esnasında ya büyük tuvaletim gelirse nolcak😂
Kbr3417 Gulsahakdag cok tesekkurler :) gelsin ne olacak ki gelmiyo yani benim gelmedi :) mesela mesanem Doluymus rahatlayayim Dye yap falan dediler ayaga kalkmak ister misin dediler ayaga kalktim cataldan yapamadim istesem de yapamadm ay dedim once dogsun :) ki dusunun ne kadar cisimizi tutabilirz normalde :)
etkafa Kbr3417 hahah ya inşallh bize de kolay olur valla ben aşırı korkuyorum. Nefessiz kalmaktan birde ilk ya okunmayı bilmiyorum çatı muayenesinden korkuyorum saymakla bitmez aman ne bilim bir sürü şey işte 😏🙄🙄
Gulsahakdag Kbr3417 utanırım gibi geliyor ama o acıylada ne olur bilemem☺️ bide karnınız aşağa inmişmiydi. Bana hep karnın daha yukarda seninki daha gelmez diyorlar öyle bişey varmı çokta bilmiyorum ama