pnrkrd Kızlar park beşik almak istiyorum internetten baktım karar veremedim sallana bilen memnun kaldığınız güzel bi beşik önerir misiniz bana
gamzealtun pnrkrd ben dün ebebekten kraftın park yatağını aldım sonra eşimle dayanamayıp kurduk çok kullanışlı ve rahat gözüktü bize
Diclemahmut pnrkrd benetonun aldim ben araba ve pusetiyle beraber indirimdeydi aldim ama daha kullanmak nasip olmadı
GizemzerUar pnrkrd bizde civilden kraftın aldık ıkı gün önce kurduk gayet güzel kullanışlı gözüküyor hem hafıf baya sallanabılır özelliği de var diğer park beşik modellere göre daha kibar
mervermzn pnrkrd bende sallanabilir arıyorum canımda bayan almış ya ona sordum sabitmi diye sanırım sallanabilir bulamıycaz park beşik 😒
Englishteacher Park beşik alsaydım kraft calipso elite alıcaktık diğerlerinden kalite olarak çok daha önde görünüyor
REYHANdnmz Park beşiklerin sallanma aparatı var canım ister tak ister çıkar .hatta ben baş tarafını takıcam reflü yatağı gibi olsun diyen.daha 40 günümüz var kullanmaya
Deletedmom2224 pnrkrd gittigidiyordan hattrick baby rpp-04 aldım 300 liraya sallanma aparatı mevcut daha kullanmak nasip olmadi tabiki ama gayet kaliteli gözüküyor 😊
Balkiz https://m.n11.com/baby-force-maccon-oyun-parki-70x110-cm-bordo-P251761101?gclid=EAIaIQobChMIoq_VioDN3gIVFqmaCh2GmA0OEAQYAiABEgKRifD_BwE&gclsrc=aw.ds Civilden bunu aldık. Sallanabiliyor. Kumaşı hışırdamıypr ve 25 kg a kadar taşıma kapasitesi var. Diğer park yataklarda genelde 15 kg sınırı var.