Kaderyas0327 YelizMami he ya valla billa ömrüm boyunca hiç doğuramıycak gibi hissediyorum karnım önden kalçam yarım metre arkamdan geliyor gibi hissediyorum 🤦🏼♀️😂😂
Gul_hamad Kaderyas0327 hahahahahah😃😃😃 dogursam ilk sen bileceksin emin ol😎😃 yok kız yalancı sancı bile yok. Galiba 18i süni sancıyla gelecek)
YelizMami Kaderyas0327 17 kilo aldım bende ama o kadar kötü değilim ya zayıftım baya çünkü sadece sabırsızlık var artık ağırlık bi sıkılmışlık sağlıkla alırız kucağımıza inş 🤗
DamlaBuyukyvz07 Kaderyas0327 Rabbim herkese bağışlasın o kadar güzel duygu ki her isteyene nasip etsin anne adaylarına da kolaylık sağlasın 💕
Hayalvemasal00 Kaderyas0327 bi dkka canim yanlis anladim galiba. 40 haftalik oldun sanirim. Bnde 40 gun kaldi diyosun sandim. Onun icin 38 olduk dedim😁 oysa daha 34+3üm ve erken dogum riskim var agrim sancimda var korkuyom valla:(
Kaderyas0327 Gul_hamad ay hadi hayırlısı ya valla billa öyle arada bir yokluyorlar ama resmen şimdiden gözümüzüü korkutuyorlar 😂😂
Kaderyas0327 GkbenAktaAlngan gelmez anam gelmez valla bak bu kasım bebekleri kesin aralıkta falan doğarşar o kadar durur bu afacanlar 😂😂😂
EsenBursa Bebegim nisan bebegi olacak ama kasim bebeklerini sen bide dogunca gor inadini bende kasimda dogdugumdan biliyorum 😛
Kaderyas0327 Hayalvemasal00 evet 40 haftalık olduk sorun değil 😂 dikkat et seninki daha varmış allah yardım etsin kuzum ama gelmez ya ben tee 30 haftallıkken erken doğum riskim vardı ama tık yok 😂😂