Yasmindefne Yarin sezeryanim var grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum en kötüsü öksürük basladi ilkinde çok ağrım olmuştu sezeryan sonrası korkuyorum öksürük canımı acıtacak diye.
Aycegul Yasmindefne yaptınız mı doğumu? Benimde yarın kısmetse spinal olacağım. Bir haftadır geçmeyen kuru öksürük var özellikle boğazıma bişey takılıyor gibi öksürtüyor birde geceleri uyutmuyor mahvediyor kuru öksürük doktorum spinal olacağı için engel değil dedi ertelemedi sezeryanı.
Mothertea Yasmindefne gününü erteleme şansın varsa ertele ben gülemiyordum bile ilk 2 gün sizin ikinci sanırım tecrübelisiniz bebeğine de geçer hem doktorunla görüş ertele bence Canım geçmiş olsun
mylittlebabym Bence de ertelenebiliyorsa ertele çünkü ilk başlarda yatak sallansa bile dikişlerim ağrıyordu. 🥹
Yasmindefne Benim Aycegul Benim doktorum da sakinca gormedi bebis dogdu su an iki günlük öksürük gelince bogazimi temizler gibi yapıyorum ama öksürük cok olursa mutlaka ertelenmeli bence
Aycegul Yasmindefne bende salı sabahı oldum çok şükür. Gaz çıkartamıyorum ama hiç var karnımın içinde gurul gurulduyor çıkacak gibi oluyor ama çıkmadı henüz sıvı şeyler yemeye çalışıyorum sürekli