baharroguzzyigittbebek kızlar ikinci gebeligim 18 haftalık olduk bebeğimiz hala cinsiyetini göstermiyor merak ediyoruz ama bakalim cinsiyet gostermesi için ne yediniz doktora giderken
SilaTR baharroguzzyigittbebek vişne suyuyla çikolata yiyip girmiştim gostermisti canım birde öyle dene istersen 🥰
srnglcskn baharroguzzyigittbebek şekerli çay+ bitter çikolata 12+3te öğrenmiştim oğlumu 😊 paşamız biraz göstermek istedi sanırım çünkü bacaklarını tam açmış pozisyonda duruyordu
Meryemiss baharroguzzyigittbebek bu bebelerde keyifçi oluyor bazen ilk kızımda her kontrole tatlı birşeyler yiyerek gidiyordum hareketli olsun diye hemen bacak açıktı bunda 12.haftada kıza benziyor ama net değil dedi 16.haftada doktorumuz yine kıza benziyor ama net bacak arası gözükmüyor dedi baya uğraştı kızımla oynatmak için en son vazgeçtiğinde vücut ölçülerini almak için detay bakarken birden açtıda bacağını net gördük doktorumuz fazla detaylı bakmasa göremeyecektik son dakika tam ultrasonu tam bitiricekken oldu detaylı ultasona girdiğimizde doktor çok uğraştı bacağını açmıyor cinsiyeti göremiyorum vs diye bizim için uğraşıyorsanız biz biliyoruz dedim kız mı dedi evet dedim ilk doktor göremedi 2 doktor geldi detaylıda 2.doktorda yine çok uğraştı baya rahatsız etti bebişimi oynasın net görelim diye detaylı zaten 1 saat kadar sürdü oda kız dedi ama bu seferde yüzünü dönmüyor ultrasonda görmek istiyorum yok ilk kızımda net renkli fotoğrafları bile var bu o kadar nazlıki doğunca görcez süpriz bebek
Merveofs Bizde doktor 12.haftada tahmin yapmıştı ama net olarak 20.haftada görmüştük. Çikolata, meyve suyu, su her denileni yedim içtim hiç etkisi olmadı keyfi isteyince göstermişti miniğim
baharroguzzyigittbebek 20 haftalık olduk hala tık yok kız a benziyor gibi dedi doktor ama kesin birsey yok :) sağlıklı olsun da miniğim
baharroguzzyigittbebek Meryemiss sağlıkla gelsin minik inşallah ❣️ bizim de en son gittiğimizde sırtı dönüktü doktorumuz baya rahatsız etti yuzunu hafif döndü sonra doktor sanirim bacak arasini farketti kiz sinyali aldim dedi tekrar gitmeyi heyecanla bekliyoruz bakalim hala bilmiyoruz net 20 haftalik olduk